26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
left-legs
right-legs

Cadouri inspirate pentru barbati - afla de ce sosetele sunt in topul preferintelor

sursa poza: @Pinterest.ro

 

Atunci cand vine vorba de cadouri pentru el pare destul de complicat ce ar putea sa ii placa. O idee excelenta care este atat practica cat si estetica sunt sosetele. Pentru ca in ultimul timp producatorii in materie de sosete au inceput sa fie tot mai creativi si au lansat trendul modelelor colorate, cu siguranta sunt optiuni care multumesc orice preferinta si stil.

Sosetele sunt de altfel produse ce pot deveni oricand un cadou potrivit. Ai de partea ta faptul ca modelele nu sunt deloc banale. Asadar prin ceea ce oferi de fapt contribui cu o nota de stil sau poate chiar ii descoperi destinatarului pofta de nou si inspiri pentru alegeri mai indraznete pe viitor.

Alegerea modelelor de sosete, o poveste cu personalitate

Sosetele purtate nu trebuie minimalizate ca importanta. Au un reper in ceea ce priveste asortarea potrivita in functie de tinuta. Totusi ramane o chestiune de gusturi personale despre ce model este subtil expus. Venim in sprijinul tau cu o vasta selectie de sosete pentru barbati din care sa alegi.

Sosetele Nanushki

Pentru cei care inca nu au auzit de acest brand trebuie spus ca este vorba de explozie de forme si culori. Nimic nu este simplu aici, ca o expresie a personalitatii complexe si surprinzatoare a purtatorului. Acest stil de sosete este mai degraba preferat de catre cei tineri, se asociaza tinutelor casual, de zi cu zi.

Stilul funky, colorat, expresiv este o emblema pentru brandul Nanushki. Se disting sosetele care au un stil atipic si modele diferite. Cine spune ca un set inseamna acelasi print pentru ambele sosete? Pastreaza insa aceeasi tema stilistica si combinatii de culori. Deci, sosetele de acest gen se potrivesc celor cu o personalitate exuberanta, celor ludici, energici si cu simtul umorului. Ca stil, astfel de sosete se pot combina la cele casual, relaxate.


Sosetele Okaoko - stilul smart casual

Okaoko este brandul nelipsit din colectiile noastre. De data aceasta reprezinta categoria smart casual, sosetele axandu-se pe tipare mai potolite. Sunt preferate culorile inchise, albastru, maro sau clasic negru. Modele sunt interesante, buline sau fagure, linii contrastante.

Astfel de modele se potrivesc barbatilor cu gusturi clasice, rafinate, celor sofisticati. Tinuta adoptata trebuie sa fie pe masura. Chiar daca optiunile sunt mai sobre, acestea incanta prin faptul ca nu sunt simple si nici putine. Ies din tipare si asta asigura purtatorului o nota originala la fiecare aparitie a sa.

Alege cu incredere orice alta optiune si lasa negrul pentru cele mai sobre tinute. Iti prezentam in continuare si contextul perfect.


Steven, brandul ce mizeaza pe eleganta

Nu in cele din urma, amintim despre optiunile de sosete potrivite pentru barbatii eleganti. De data aceasta trebuie sa fie vorba despre sobrietate si in mare parte simplitate. Sosetele de la Steven pot concura cu succes la acest capitol. Realizate din bambus sau bumbac mercerizat, ofera o senzatie placuta la purtare. Chiar daca sunt destinate a fi parte dintr-o tinuta eleganta, asta nu inseamna ca nu trebuie sa fie si comode.

Pana la gamba, negre, cu modele discrete, astfel de sosete pot fi o incantare vizuala. Din nou, astfel de modele demonstreaza cat de mult conteaza sa iti definesti aparitia prin alegeri si detalii care te scot dintr-un tipar, dar nu nepotrivit totusi.


Alternative la aceste modele sunt oricand sosetele simple, in lungimi, grosimi si culori diverse. Pentru categoria sport, pastram registrul clasic care spune ca sosetele potrivite sunt cele albe.

Asadar, poti spune ca tocmai ti-ai gasit sursa de inspiratie pentru un cadou cu care sa il surprinzi. Ramane sa alegi si culorile ce il descriu cel mai bine.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos