25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
left-legs
right-legs

Cadourile de Sărbători



Hello, December! Be mild&beautiful! E oficial iarnă și miroase a sărbători, chec, familie, prieteni și cadouri. Spiritul sărbătorilor e o stare care nu se oglindește atât în ce le luăm celor dragi, cât în valoarea timpului petrecut împreună.

Dar desigur, problema cadourilor ne macină toată luna, așa că dacă sunteți în pană de idei, luați o pauză, închideți ochii, inspirați adânc, și imaginați-vă iarna pentru persoanele dragi. Majoritatea ne adunăm în case, la căldurică, așa că poate o idee bună ar fi niște lucrușoare pentru casă. Miros de scorșișoară sau de portocale? Ce ziceți de o lampă cu lumânărici pentru uleiuri esențiale? Noi vă sfătuim să mergeți pe lucruri pragmatice, și ce cunoaștem noi cel mai bine, dacă nu dresurile? Ciorapii groși sunt iubiți de toată lumea, alături de colanți și șosete. Cine nu adoră să stea ”la gura sobei” cu niște jambiere pufoase, cu o cană fierbinte de ceai în brațe?

Pentru că în cazul unei ținute, dresurile o influențează radical, tot așa cadoul tău poate fi mai cald cu o pereche de ciorapi, practici sau fashion. Spor la alegeri și nu uitați, Crăciunul și sărbătorile de iarnă sunt, în primul rând, o stare de spirit! :)

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos