18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
left-legs
right-legs

Ce dresuri porti iarna, pentru un look sexy, dar si confortabil

Iarna, iarna, dulce iarna – ca orice sezon, are farmecul sau, doar ca parca atenteaza la look-ul tau sexy. Nu poti purta nimic fara dres, frigul iti da batai de cap si raceli desigur. Din fericire, in universul dresurilor exista si optiuni potrivite pentru aceasta perioada din an. Nu iti lasa la vedere picioare, sunt opaci si mai grosi, insa au potential sa iti completeze tinuta astfel incat sa te simti bine, sa iti fie  bine, dar si sa arati super hot.

Cum sa iti protejezi picioarele de frig si sa fii stilata in acelasi timp

Cel mai gros dres poate fi cel din...lana. Dar femeile nu isi doresc doar o solutie pentru a le fi cat mai cald, ciorapii de bunica. Iata ce optiuni iti propunem la Sosetaria:

Dresuri si ciorapi grosi

In functie de cum iti petreci timpul, poti opta pentru ciorapi foarte grosi, de pana la 250 den. Stii cum se spune, fiecare are nivelul sau de sensibilitate. Pe cat esti de friguroasa, pe atat de grosi iti sunt dresurile.

Am pregatit pentru doritoare o selectie vasta de ciorapi, de grosimi si culori diverse. Marimile sunt si ele generoase, de la XS la 3XL. Alegerea clasica este despre cei negri, usor de asortat la mai toate tinutele. Daca totusi iti doresti sa aduci o nota de culoare, poti opta si pentru ciorapii nostri colorati - visiniu, gri, latter sau perla sunt cateva optiuni dintre care sa alegi. In general, pentru sezonul rece sunt de evitat doar acele culori puternice, neon.

Mati sau luciosi? Cu cat sunt mai grosi, cu atat mai mult se resimte nevoia unui material prietenos cu pielea, altfel ar fi un real disconfort la purtare. Pentru ciorapii foarte grosi, de 250 den spre exemplu, perfecti pentru zile geroase, bumbacul este folosit intr-o mare parte. La cei de pana la 200 den vei intalni atat ciorapi de bumbac cat si de microfibra. Cat despre finisajul lor, mati sau luciosi, o diferenta aici o vei face in functie de preferinte. Tine cont ca cei luciosi sunt mai eleganti si pretentiosi.

Colanti modelatori

Una din marile probleme pe care le ridica purtarea de dresuri sau ciorapi pe sub haine, in ideea de a proteja de frig, se refera la cute sau la crearea impresiei de grosime. Altfel spus, silueta feminina pare ca va capata ceva proportii, din cauza straturilor de materiale imbracate. Solutia? Iti recomandam colantii modelatori. Sunt suficient de grosi incat sa ofere confort termic, modeleaza silueta, in sensul in care ridica fundul si aplatizeaza soldurile si coapsele. Se vor mula perfect pe picioare si nu se lasa in jos, precum un dres. Sunt ficsi si placuti la atingere.

Unii colanti pot fi purtati si pe sub imbracaminte, deoarece se muleaza bine pe corp si sunt invizibili din exterior. 

Ciorapi cu model

Piesa de rezistenta la o tinuta poate fi negresit perechea de ciorapi cu care alegi sa asortezi piesele vestimentare. Intotdeauna va fi de efect un ciorap cu model. De ce sa renunti la acesta cand este iarna? Producatorii au variante potrivite, ciorapi de grosimi intre 40-150 den.

Pentru tinute jucause poti incerca pe cei cu imitatie de jambiere, un print rosu cu negru. O nota eleganta este obtinuta cu ciorapii din gama de lux, ce au la spate, in partea de sus a picioarelor, un model atractiv. Ceva mai subtil este modelul cu trandafir la glezna, un mic detaliu care atrage insa privirea si deci o face remarcata pe purtatoare, la fiecare pas pe care aceasta il face.

Iarna nu trebuie sa fie un imepediment pentru tine in a purta ciorapi ce te reprezinta. Nici nu trebuie sa te limiteze sa porti doar pe cei negri clasici. Alege de la Sosetaria ciorapi potriviti pentru zilele reci si geroase, ciorapi cu personalitate, seducatori care te vor proteja de temperaturile scazute.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos