15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Ce înseamnă să fii sexy în 2017?

Să porţi rochii scurte? Decolteu? Sa fii machiată şi coafată sau naturală? Ce mai înseamnă în ziua de astăzi să fii sexy şi cât de mult este legată această atitudine (pentru că nu e doar o chestiune de aparenţe) de feminitate?

Oricât am repeta faptul că trăim în era tehnologiei, a vitezei, a superficialităţii, unele lucruri au rămas la fel ca acum 50 de ani. Cel puţin ideea de sexy poate fi asociată, la fel ca acum câteva decenii, cu aspecte care ţin mai mult de interiorul unei femei (pentru că despre femei vrem să vorbim, în primul rând) şi nu de cât de dezbrăcată sau aranjată este ea.

Încrederea în tine este sexy. Atunci când crezi în tine, te cunoşti şi te iubeşti, transmiţi aceste lucruri şi celor din jurul tău. Felul în care te porţi, în care le zâmbeşti celorlalţi şi modul în care abordezi diferite probleme sau chestiuni care ţin de viaţa de zi cu zi te fac sexy.

Umorul este sexy. Funny people are smart and smart is sexy. Oamenii amuzanţi sunt deştepţi, iar deştept înseamnă sexy. OK, prin asta nu vrem să înţelegeţi neapărat că formulele matematice sunt sexy, dar replicile isteţe şi glumele inspirate sunt. Şi în special la asta se referă expresia “smart is sexy”.

Pasiunea este sexy. Şi prin asta nu ne referim strict la pasiunea dintre cearşafuri, ci la pasiunea pentru viaţă, pentru trăiri intense, pentru diferite activităţi, hobby-uri sau adrenalină. O persoană pasionată este plină de viaţă şi ce poate fi mai sexy decât trăirile intense?

Mişcarea e sexy. Fie că vorbim doar despre felul anume în care păşeşti sau despre activităţile sportive pe care le faci, acestea te fac să fii sexy. Fie că eşti plină de graţie sau preferi sporturile care îţi asigură o doză de adrenalină, trebuie să ştii că acestea te fac să fii mai atrăgătoare. Poate sunt legate de partea cu pasiunea despre care vorbeam mai sus sau de efectele pozitive ale sportului asupra fizicului, dar cum putem să nu fim de acord că o persoană sănătoasă, care face mişcare, e sexy?

Zâmbetele sincere (şi obraznice) sunt sexy. Despre impactul pe care îl poate avea un zâmbet ai mai auzit, cel mai probabil. Cu toate acestea, vrem să îţi amintim că un zâmbet poate fi extrem de atrăgător, cu atât mai mult cu cât cele sincere sunt din ce în ce mai rare.

Accesoriile feminine sunt sexy. Un ruj roşu sau în nuanţa vinului, un sutien dantelat, un portjartier, un slip din mătase sau o pereche de pantofi cu toc din catifea. Câteva accesorii feminine care pot da tonul unei seri provocatoare şi pot face o femeie să fie sexy. Portjarierele sunt, probabil, piese legendare în garderoba unei femei. Aceste mici accesorii dantelate te pot face să te simţi feminină şi, cu siguranţă, sexy. Trebuie doar să alegi un model potrivit pentru tine şi să îndrăzneşti să îl porţi chiar şi peste zi. Chiar dacă e luni.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos