19-25 FEBRUARIE | 20% OFF la Cotonella
19-25 FEBRUARIE | 20% OFF la Cotonella
left-legs
right-legs

Ce porți iarna, ca să ai mereu picioarele calde: șosete de lână, jambiere și ciorapi flaușati

Se spune că stilul începe de la picioare și se extinde la... cam orice. La fel e și cu căldura! Și dacă ne gândim bine, ce poate fi mai important iarna, decât să aducem acel stil cozy și călduros, în orice ținută? Da, chiar și atunci când ne plimbăm prin oraș, mergem la munte sau stăm în confortul casei, la un film sau o cafea bună. 

Dar hai să vorbim serios acum. Nu îți e dor să faci față iernii cu un strop de stil și multă căldură, fără să-ți simți picioarele reci la fiecare pas? 

Este inevitabil. Iarnă vine cu frigul său persistent și picioarele noastre sunt prima linie de apărare. Nevoia de a ne menține picioarele calde este nu doar o moștenire de la bunici, ci și o necesitate pentru a evita neplăcerile și problemele de sănătate asociate cu temperaturile scăzute. Să nu uităm vorba aceea: "Frigul vine de la picioare." Așa că, hai să vedem ce poți purta în sezonul rece pentru confort maxim.

Șosete din lână

Primele pe lista noastră de salvare iarna sunt șosetele de lână. Acestea nu doar că țin picioarele calde, dar nu irită deloc pielea și asigură o respirabilitate optimă. Optează pentru lână de calitate, precum lâna merinos, pentru a te bucura de o căldură blândă și o senzație plăcută la atingere. 

Pe de altă parte, ai chiar și alternative. Poți încerca șosetele din lână și acril, perfecte pentru dormit, dar și de purtat prin casă. Însă, dacă nu îți place ideea de lână, dar totuși vrei un plus de căldură în bocanci, poți opta pentru o pereche de șosete simple flaușate pe interior, moi și confortabile.

Ciorapi flaușati pe interior 

Dacă colanții termici flaușați nu sunt o opțiune pentru tine și vrei să-ți porți în continuare rochiile și fustele scurte, chiar și iarna, ciorapii flaușati pe interior nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Aceștia se simt efectiv că o îmbrățișare caldă pe piele și asigură o izolare termică excelentă. 

Poți alege între diverse modele, de la ciorapii flaușati clasici, până la cei din lână merinos, pentru a-ți potrivi stilul și pentru a aduce o notă de căldură chiar și celor mai reci zile de iarnă. 

Jambiere peste genunchi sau fără vârf

Când termometrul scade, comoditatea rămâne la cote maxime! Așa că, nu uita de jambiere, un accesoriu practic și elegant care poate fi adăugat cu ușurință la ținutele tale de iarnă. Jambierele nu doar că îți țin picioarele calde, ci pot transforma cu ușurință orice ținută banală, într-una specială și… extrem de călduroasă. 

Poți purta atât jambiere fără vârf, cât și jambiere peste genunchi, cu bocanci, cizme sau chiar pantofi, astfel încât să arăți bine și să te simți confortabil în același timp. 

Cu aceste piese esențiale în garderoba ta, ai tot ce e nevoie pentru a putea să înfrunți frigul cu încredere. Așadar, înainte de toate, investește în confortul picioarelor tale și pregătește-te să te bucuri de fiecare zi de iarnă cu zâmbetul pe buze!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos