26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
left-legs
right-legs

Ce porti iarna, ca sa ai mereu picioarele calde: sosete de lana, jambiere si ciorapi flausati

Se spune ca stilul incepe de la picioare si se extinde la... cam orice. La fel e si cu caldura! Si daca ne gandim bine, ce poate fi mai important iarna, decat sa aducem acel stil cozy si calduros, in orice tinuta? Da, chiar si atunci cand ne plimbam prin oras, mergem la munte sau stam in confortul casei, la un film sau o cafea buna. 

Dar hai sa vorbim serios acum. Nu iti e dor sa faci fata iernii cu un strop de stil si multa caldura, fara sa-ti simti picioarele reci la fiecare pas? 

Este inevitabil. Iarna vine cu frigul sau persistent si picioarele noastre sunt prima linie de aparare. Nevoia de a ne mentine picioarele calde este nu doar o mostenire de la bunici, ci si o necesitate pentru a evita neplacerile si problemele de sanatate asociate cu temperaturile scazute. Sa nu uitam vorba aceea: "Frigul vine de la picioare." Asa ca, hai sa vedem ce poti purta in sezonul rece pentru confort maxim.

Sosete din lana

Primele pe lista noastra de salvare iarna sunt sosetele de lana. Acestea nu doar ca tin picioarele calde, dar nu irita deloc pielea si asigura o respirabilitate optima. Opteaza pentru lana de calitate, precum lana merinos, pentru a te bucura de o caldura blanda si o senzatie placuta la atingere. 

Pe de alta parte, ai chiar si alternative. Poti incerca sosetele din lana si acril, perfecte pentru dormit, dar si de purtat prin casa. Insa, daca nu iti place ideea de lana, dar totusi vrei un plus de caldura in bocanci, poti opta pentru o pereche de sosete simple flausate pe interior, moi si confortabile.

Ciorapi flausati pe interior 

Dac colantii termici flausati nu sunt o optiune pentru tine si vrei sa-ti porti in continuare rochiile si fustele scurte, chiar si iarna, ciorapii flausati pe interior nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba. Acestia se simt efectiv ca o imbratisare calda pe piele si asigura o izolare termica excelenta. 

Poti alege intre diverse modele, de la ciorapii flausati clasici, pana la cei din lana merinos, pentru a-ti potrivi stilul si pentru a aduce o nota de caldura chiar si celor mai reci zile de iarna. 

Jambiere peste genunchi sau fara varf

Cand termometrul scade, comoditatea ramane la cote maxime! Asa ca, nu uita de jambiere, un accesoriu practic si elegant care poate fi adaugat cu usurinta la tinutele tale de iarna. Jambierele nu doar ca iti tin picioarele calde, ci pot transforma cu usurinta orice tinuta banala, intr-una speciala si… extrem de calduroasa. 

Poti purta atat jambiere fara varf, cat ai jambiere peste genunchi, cu bocanci, cizme sau chiar pantofi, astfel incat sa arati bine si sa te simti confortabil in acelasi timp. 

Cu aceste piese esentiale in garderoba ta, ai tot ce e nevoie pentru a putea sa infrunti frigul cu incredere. Asadar, inainte de toate, investeste in confortul picioarelor tale si pregateste-te sa te bucuri de fiecare zi de iarna cu zambetul pe buze!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos