28 MARTIE | 24h cu Transport Gratuit
28 MARTIE | 24h cu Transport Gratuit
left-legs
right-legs

Ciorapi pentru gravide? Da!

Graviditatea este un eveniment frumos şi minunat în viaţa unei femei, dar, din păcate, poate fi uneori inconfortabilă, în special pentru femeile care se află la prima sarcină. Împreună cu disconfortul vin şi alte câteva afecţiuni minore, care pot fi evitate şi prevenite.

20 % dintre femei vor face varice în timpul sarcinii şi asta se datorează greutăţii în plus, a presiunii şi circulaţiei sângelui din corpul transformat al unei gravide.

Corpul ei are nevoie de suport şi compresie. Există ciorapi special creaţi pentru maternitate, care comprimă picioarele, şoldurile, spatele şi stomacul pentru scăderea tensiunii arteriale din vene. Hipertensiunea arterială provoacă edemul piciorului – umflare şi disconfort – iar ciorapii pentru gravide fac circulaţia mult mai uşoară şi împiedică formarea cheagurilor, a venelor varicoase şi a edemului.



Ciorapii de gravide cu compresie sunt extrem de confortabili şi uşor de purtat. Vor elibera şi încordarea de la nivelul abdomenului inferior şi al spatelui. Această încordare este resimţită din cauza greutăţii adăugate şi a cantităţii duble de sânge care curge prin corpul femeii şi pune presiune pe pelvisul şi pe picioarele ei.


Femeile însărcinate ar trebui să poarte zilnic ciorapi pentru gravide, mai ales daca stau mult timp pe scaun sau în picioare. Acest lucru face ca sângele să se adune într-o zonă şi în cele din urmă sa umfle venele.

Chiar dacă e însărcinată, o pereche de ciorapi poate face o femeie să arate şi să se simtă elegantă şi sexy,  Pot fi purtaţi la muncă, la evenimente sociale sau chiar prin casă.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos