15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Ciorapii de dama. Tendinte toamna 2016.

Cred ca sunteti de acord ca de cateva sezoane, designerii s-au indragostit de ciorapii pentru femei – aceasta piesa vestimentara pe care o promoveaza pe podiumuri ori de cate ori au ocazia. In postarea de astazi va prezentam care sunt cele mai populare modele de ciorapi de dama pentru toamna care tocmai a inceput.

 

Chanel Pre-Fall 2016

Ce modele de ciorapi de dama purtam sezonul acesta?

 

E important sa stiti de la inceput ca puteti sa pastrati mai multe modele de dresuri de dama pe care, cel mai probabil, le aveti deja in garderoba. De exemplu, ciorapii de dama tip plasa sau ciorapii de dama colorati. Cu toate acestea, cu siguranta o sa va incante propunerile mai noi care acopera o gama larga de preferinte: de la inspiratii urbane cu influente sport pana la modele feminine, decorate cu cristale aranjate sub forma unor flori delicate.

Cele mai cunoscute branduri din lumea modei au prezentat modele de dresuri pentru femei care mai de care mai originale. De exemplu, Alexander Wang a propus un model de ciorapi de dama care poate fi inventariat si la categoria “colanti dama”. Si asta pentru ca partea din spate este complet opaca, in timp ce partea din fata este transparenta si imprimata cu diferite mesaje. Mesaje imprimate am vazut si la prezentarea colectiei create de Rihanna pentru brandul Puma. Si in acest caz, modelele au afisat look-uri moderne, indraznete.

 

 

Fenty Puma by Rihanna, Fall/Winter 2016-2017

 

Cei de la Moschino au adus un plus ciorapilor de dama cu buline si au adaugat flori realizate din cristale. Chiar daca aceste dresuri par pretioase, pot fi purtate si intr-o tinuta de zi, cu cizme confortabile. In schimb, italienii de la Gucci au propus un model de dresuri opace, colorate, in nuante care ne aduc aminte, mai degraba, de apele azurii ale marii, decat de zilele gri de iarna.

 

Clasicul ramane clasic. Ce ciorapi de dama pastram in garderoba?

 

Un punct comun al designerilor care au inclus dresuri de dama in colectiile lor a fost senzualitatea. Mai multe case de moda au scos la rampa din nou ciorapii pentru femei de tip plasa, la fel cum s-a intamplat pentru sezonul Toamna/Iarna 2015-2016. Fie ca vorbim de cei cu “ochiuri” mici care au un efect de fermitate asupra picioarelor sau de sosetele din acelasi registru, un lucru e cert: nimic nu e interzis in toamna aceasta. Poarta dresurile pentru femei de tip plasa cu bocanci, ghete decorate cu blana sau cu pantofi stiletto. Orice combinatie e permisa daca ai atitudinea potrivita si pasesti cu incredere.

 

 

Dresurile de dama cu broderie sau cele cu aspect dantelat nu mai sunt o noutate de cateva sezoane, dar pentru toamna aceasta, Karl Lagerfeld de la Chanel s-a asigurat ca toate ne vom dori cel putin o pereche de astfel de ciorapi. Modelele create de Lagerfeld spun o poveste despre eleganta si feminitate moderna.

 

Daca tot vorbim de ciorapi de dama clasici, casa de moda Balmain a introdus in colectia de Toamna/Iarna 2016-2017 dresurile opace, negre. Simplitatea acestora a completat perfect tinutele elegante si piesele cu detalii exceptionale care au consacrat acest brand.

 

 

Balmain Fall/Winter 2016-2017

 

Asadar, pastrati dresurile groase, negre, opace pe care le aveti deja si nu renuntati nici la ciorapii plasa care se poarta inca din anii '80. In schimb, investiti intr-o pereche de dresuri de dama intr-o nuanta provocatoare sau ciorapi de dama cu broderie. Cu siguranta va vor oferi un plus de incredere si un motiv sa zambiti mai des. Mai e nevoie sa spunem ceva pentru a va convinge ca accesoriile bine alese fac diferenta?

 

Sursa foto: fashionisers.com/theblondesalad.com

 

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos