15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Ciorapii tip plasă - îi purtăm sau nu?

Având în vedere că în trecut ciorapii cu plasă erau purtaţi doar de anumite femei ale societăţii, aceştia şi-au dobândit o reputaţie - care deşi învechită şi abandonată - încă este vie în memoria actuală. În trecut, doar gândul că femeile respectabile puteau purta ciorapi plasă era un subiect tabu. Doar doamnele nopţii îi foloseau ca instrument al disponibilităţii lor şi nici o femeie serioasă n-ar fi dorit să fie asociată cu o asemenea imagine.



Vestea bună e că în zilele noastre, ciorapii tip plasă se pot purta în cele mai multe situaţii, deşi încă există profesii, cum ar fi avocatele, judecătoarele, etc, care consideră că acest obiect vestimentar este nepotrivit la locul de muncă. Însă, atâta timp cât nu sunteţi în sala de judecată, în blocul operator sau în faţa unor elevi de liceu, ciorapii plasă nu sunt interzişi de societate.

Există câteva reguli de care trebuie să ţineţi cont atunci când vă pregătiţi să abordaţi un look sexy. În primul rând, alegeţi cu atenţie culoarea; ea trebuie să fie în armonie cu restul ţinutei dvs. dar sfatul nostru e să staţi departe de culorile stridente. Apoi, atenţie la ce încălţaţi: ciorapii plasă arată cel mai bine cu pantofi închişi la vârf sau cu cizme înalte. Evitaţi sandalele. Dimensiunea ochiului plasei are nevoie de o atenţie specială: cu cât e mai mare ochiul, cu atât picioarele dvs vor arăta mai pline, cu cât ochiul e mai finuţ, cu atât piciorul va căpăta un aspect mai elegant şi mai subţire.

În speranța că am aruncat puțină lumină asupra subiectului, așteptăm și părerile vostre, la comentarii.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos