15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Colantii pentru barbati - un subiect tabu?

Nu cu mult timp în urmă însăşi ideea de colanţi pentru bărbaţi ni s-ar fi părut ridicolă şi amuzantă, însă, la o simplă căutare pe internet, descoperim că în ţările civilizate şi mult mai deschise la minte, acest obiect vestimentar nu mai este demult ceva ilar sau deplasat.


Desigur, întotdeauna au existat un fel de colanţi pentru bărbaţi. Li s-au spus indispensabili sau izmene. Însă cei despre care vă vorbim azi, aduc mai mult cu ciorapii pe care îi poartă femeile.

Colanţii pentru bărbaţi sunt proiectaţi să înlocuiască şosetele şi lenjeria de corp şi sunt ideali fie că îi purtaţi pentru atletism, în timpul liber sau la serviciu.  Ţesătura fină facilitează evaporarea rapidă a transpiraţiei, păstrarea răcorii picioarelor pe timpul verii, a căldurii pe timpul iernii şi a confortului oricând. Colanţii pentru bărbaţi urmează anatomia masculină, având mai mult spaţiu între picioare iar unele modele au chiar şliţ.

Colanţii cer ceva ce nu mulţi bărbaţi au: picioare epilate. Cei opaci nu necesită neapărat îndepărtarea părului, însă cei de culoarea piciorului pot etala un spectacol neplăcut privirii, plus că, datorită părului ciorapii nu vor sta perfect întinşi, iar firele de păr pot ieşi prin ei.

Un alt lucru pe care trebuie să îl cunoaşteţi e cum să îi îmbrăcaţi. Dacă sunt mai groşi, nu trebuie să fiţi extrem de atenţi, însă dacă sunt subţiri, aveţi grijă să nu îi agăţaţi cu unghiile sau cu bijuteriile. Dacă n-aţi văzut niciodată o femeie îmbrăcând o pereche de ciorapi, nu disperaţi, nici ele n-au ştiut din prima. Adunaţi un crac cu ambele mâini, astfel încât vârful piciorului să intre în vârful ciorapului şi apoi trageţi uşor de ei în sus, până la genunchi şi procedaţi la fel cu celălalt crac. Când aţi ajuns la acelaşi nivel cu ambii, trageţi-i uşor în sus, până la talie. Când îi dezbrăcaţi, fiţi de asemenea atenţi să nu îi agăţaţi şi introducând toate degetele pe lateralul picioarelor îi veţi da jos fără nici o problemă.

Aşadar, domnilor, dacă vă plac colanţii şi vă simţiţi confortabil în ei, nu lăsaţi lumea să vă descurajeze. Încercaţi-i şi faceţi-i parte din garderoba zilnică.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos