15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Colantii pentru gravide. Siguri sau nu?

Perioada sarcinii este una speciala pentru fiecare femeie si ultimul lucru pe care ti l-ai dori este sa o complici cu probleme neasteptate. Cel mai probabil te-ai intrebat pana acum cat de sigur e sa porti colanti pentru gravide. Ne-am documentat si am aflat raspunsul pe care il cauti.

Adaptarea garderobei este un aspect care desi nu pare important, poate sa te ajute in lunile care preced venirea pe lume a copilului tau. Corpul tau se schimba si chiar daca nu acumulezi prea multe kilograme in plus, vei fi tentata sa porti mai des piese lejere si confortabile. Colantii sunt articole vestimentare care iti sunt la indemana in aceasta perioada. Dar cat de sanatos este sa porti colanti pentru gravide?

Adevarul este ca o pereche de colanti de calitate nu este deloc daunatoare pentru femeile insarcinate. Din contra. Daca sunt special create pentru gravide, colantii te pot ajuta sa te simti confortabil sis a nu iti mai bati capul cu vestimentatia, pe perioada sarcinii. Sunt usor de asortat, indifferent de ocazie, au cusaturi moi si talie inalta, astfel ce te vei simti protejata.

In plus, daca alegi colanti pentru gravide care au si tesaturi speciale, de compresie, nu va trebuie sa iti mai faci griji cu privire la venele varicoase. Pe durata sarcinii, corpul produce hormoni care relaxeaza tesuturile si ligamentele si care, in cele din urma, duc la o nastere cat mai usoara. Insa, in acelasi timp, acesti hormoni duc si la dilatarea venelor si posibila aparitie a varicelor. Aici te pot ajuta colantii cu compresie, special creati pentru gravide. Imbunatatesc circulatia sanguina si previn umflarea picioarelor.

Cu toate acestea, exista temeri cu privire la purtarea de haine stramte pe perioada sarcinii. Adevarul este ca hainele prea stramte pot duce la senzatia de arsura in zona pieptului sua reflux gastroesofagian. Insa, acest lucru se intampla cand articolele vestimentare sunt prea stramte, dar daca te simti confortabil, nu va fi nevoie sa te ingrijorezi. Copilul tau nu va simti niciun disconfort.

In ceea ce priveste colantii obisnuiti, acestia sunt o varianta extrem de comoda pe perioada sarcinii si de obicei au banda elastica si foarte comoda in talie. Te pot ajuta sa arati si sa te simti bine atat la birou, cat si la activitatile din timpul liber. Fie ca ii porti cu tricouri sau camasi, colantii pentru gravide sunt o optiune la indemana pentru o tinuta reusita.

 

Sursa foto: Sosetaria.ro/Pinterest


Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos