15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Colanții termici, trucul preferat al femeilor care vor să fie la modă chiar și iarna

colanți-termici-flausati-femei-sosetaria

Job-ul îți impune o ținută office, elegantă, indiferent de sezon? Sau poate ai o rochie preferată pe care ți-ai dori să o porți inclusiv în sezonul rece. Acum poți fi la modă și la temperaturi scăzute, fără să îți faci griji că vei îngheța de frig. Unul dintre cel mai popular truc folosit de femei se învârte în jurul colanților termici – nimeni nu va ști că îi porți și toți se vor întreba cum de încă te îmbraci în rochie în fiecare zi. 

Ce sunt colanții termici?

Colanții termici pentru femei reprezintă una dintre cele mai bune invenții atunci când vine vorba de vestimentație. La prima vedere par niște colanți clasici, însă au avantajul de a fi flaușați și de a ține cald, fără să îngroașe piciorul în vreun fel (așa cum o fac mai multe straturi de haine) – deci poți sta liniștită pentru că dacă vei purta acești colanți, vei câștiga doar mai multă căldură, nu și kilograme în plus (chiar dacă doar vizual). 

Beneficiul cel mai mare al acestor colanți termo este versatilitate: îi poți integra atât într-o ținută elegantă, cât și într-una sport, îi poți purta atât la un eveniment de tip cocktail, cât și în vârful muntelui, într-o drumeție. În plus, colanții termici se găsesc în două culori: culoarea pielii (nude) și negri, deci pot fi combinați în mai multe tipuri de ținute. 

Cum poți purta colanții termici?

Colanții termici nu ar trebui să îți lipsească din dressing, mai ales dacă ești genul de persoană care preferă să stea cât mai mult la căldură și fiecare ieșire afară iarna reprezintă un adevărat calvar. Îmbrăcată cu o astfel de pereche de colanți poți cuceri munții, la propriu. Dacă ți-ai dorit dintotdeauna să faci o drumeție și să admiri peisaje de vis și crestele munților pline de zăpadă, dar ai ezitat să faci această activitate pentru că te scotea prea mult din zona de confort, acum e momentul să te auto-depășești pentru că vei avea un ajutor de nădejde – o pereche de colanți flaușați. 

Dacă iubești stilul vestimentar elegant și rafinat și în fiecare iarnă ajungi să faci compromisuri și să te îmbraci în cât mai multe straturi de haine pentru a nu suferi de frig, o astfel de pereche colanți de culoarea pielii te va salva. Tot ce trebuie să faci este să îi îmbraci, să iei dresuri pe deasupra, să îmbraci din nou rochia preferată și să încalți o pereche de botine cu toc înalt pentru a te simți la modă chiar și în mijlocul iernii. 

Așa că, provocarea noastră pentru tine în acest an este să ieși cât mai mult din zona de confort, indiferent dacă asta înseamnă că trebuie să mergi pe munte sau îmbrăcată la birou în rochie la temperaturi scăzute. O pereche de colanți termici îți pot fi de folos în tot felul de situații – este suficient să îi îmbraci o singură dată pentru a-ți da seama că într-adevăr, vor fi aliații tăi de nădejde în această iarnă.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos