28 MARTIE | 24h cu Transport Gratuit
28 MARTIE | 24h cu Transport Gratuit
left-legs
right-legs

Cum sa fii sexy si cuceritoare purtand ciorapi cu banda adeziva

 

In orice femeie exista la un moment dat dorinta de a fi seducatoare si sexy, dincolo de principii fata de acest subiect care era mai demult unul tabu. Chiar daca partea feminina nu prea aduce in discutie aspectul senzualitatii, personalitatea feminina doreste in secret sa starneasca admiratie.

Ce poate fi mai feminin si mai senzual decat dresurile create special sa armonizeze forma si catifelarea piciorului. Ciorapii cu banda adeziva pot crea efecte care in parerea majoritatii barbatilor pot inlocui chiar si pozele nud.

Ideea principala pe care se bazeaza acest aspect, poate fi incitarea vizuala provocata de aerul misterios oferit de dantela ce inconjoara banda adeziva a dresului, cat si de faptul ca este totusi un articol vestimentar.

Senzualitatea feminina poate nu a atins niciodata cote maxime in ceea ce priveste imbracamintea, pana nu a fost asociata cu acest accesoriu de tipul ciorapilor cu banda adeziva. Ciorapii cu banda adeziva pot reprezenta un accesoriu nelipsit din garderoba doamnelor si domnisoarelor ce doresc sa isi dezvaluie feminitatea la un inalt potential.

Ciorapii cu banda adeziva - raman in amintire ca o poza de album

Senzualitatea nu este ceva ce poti tine intr-o  cutie pe care s-a depus praful. Chiar daca poate nu ai incredere ca arati bine in haine sexy, senzualitatea nu tine cont numai de aspectul fizic, ea se contureaza si in ideea de a pune in valoare ceea ce ai deja. Cateva situatii care poate te vor impulsiona sa alegi sa iti depasesti temerile sunt prezentate in urmatoarele randuri.

Noaptea nuntii - momente de neuitat

Pentru fiecare eveniment, doamnele si domnisoarele urmeaza un demers de ingrijire, machiaj, alegerea hainelor potrivite si a accesoriilor. Aceste aspecte sunt vizate cu atat mai mult cand au loc evenimente importante din viata precum propria nunta.

Nunta este in sine un eveniment emotionant ce necesita multe pregatiri. In acest sens miresele sunt cele vizate, de aceea rochia de mireasa, detaliie machiajului, pantofii sau coafura trebuie sa fie impecabile.

Este un eveniment in care iti alegi partenerul pentru toata viata, de aceea pentru un bun inceput in relatie, poti alege sa porti sub rochia de mireasa lenjerie sexy pentru a face din noaptea nuntii una memorabila.

O sugestie in acest sens pot fi ciorapii cu banda adeziva Knittex First Dance 20 den. Acestia sunt decorati cu cate o fundita in spate, sunt transparenti si sunt intariti cu dantele alba.

Cum sa il impresionezi de la prima intalnire?

Cand nu cunosti persoana si nu stii exact ce isi doreste sau ce ii place, poti sa te orientezi pe ideea de a alege un accesoriu sau un articol vestimentar care sa te avantajeze sau care sa iti dea incredere in tine prin atragerea privirilor admirative.

Un exemplu de accesoriu cu care nu ai cum sa dai gres in ceea ce priveste intalnirile romantice sunt  ciorapii cu banda adeziva. Pe site-ul nostru https://www.sosetaria.ro/ se regasesc modele diverse in ceea ce priveste ciorapii cu banda adeziva. Un model ce imbina atat eleganta, cat si acea nota de mister este reprezentat de ciorapii cu banda adeziva Fiore Celia 30. Dunga verticala are rolul in cele mai multe cazuri de a crea iluzia optica de picior mai lung.

O prima intalnire poate fi reusita daca asortezi acesti ciorapi cu o tinuta ce se asorteaza si cu un machiaj pe masura.

Reinventarea relatiei cu partenerul si accesoriile sexy

Relatia cu partenerul de viata, pentru a fi de durata si pentru a nu interveni monotonia, are nevoie de mici ajustari macar din cand in cand. Este si de inteles faptul ca interesul poate sa dispara in timp din cauza instalarii rutinei.

Pentru a aduce ceva mereu nou in relatie si pentru a-ti oferi si tie ocazia sa te descoperi, poti alege sa reinventezi relatia intima prin costumele si lenjeria sexy si sa dati frau fanteziilor demult uitate. Ciorapii cu banda adeziva pot completa armonios un costum sexy sau pur si simplu pot da valoare celorlalte articole de lenjerie intima. Mai multe detalii aici.

 

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos