15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Cum să pari mai slabă/grasă cu ciorapi

*Ciorapi microfibra cu varf neintarit Fiore Olga 100 den

Faptul de a utiliza combinații vestimentare care să ne avantajeze a intrat deja în rutina majorității femeilor, mai ales. Astfel că încercăm să ne punem în valoare atuurile, pentru a atrage atenția de la ”defecte” (sau ceea ce credem noi că e un defect). La fel poate fi și cu iluzia optică pentru a crea iluzia de ”mai plin” sau de ”mai subțire”.  Unele femei se simt prea slabe, și nu le place că au o constituție atât de osoasă, ar vrea să ”mai pună un pic” pe ele. Unele femei cu forme sau mai plinuțe doresc să își diminueze dimensiunile pe anumite zone sau pe întreg. Pentru a crea iluzii optice care să ne facă să arătăm cum dorim, avem la dispoziție acum o varietate imensă de articole vestimentare. Cele mai accesibile au fost și vor fi, probabil, ciorapii și colanții.

Cum poți să faci:


  • dacă ai picioare foarte subțiri, poți utiliza pe sub pantaloni o pereche foarte groasă de ciorapi sau colanți. Ciorapii, împreună cu pantalonii îți vor adăuga cel puțin un centimetru în diametru. Sus poți purta o bluză din tricot gros, aflate din plin în comerț, pentru că sunt foarte la modă. Dacă vrei să porți fustă, încearcă varianta de combina două articole de iarnă, adică două perechi de ciorapi, luate odată: sezonul de iarnă te avantajează!

  • dacă ai picioarele groase nu înseamnă că nu poți purta ciorapi groși: liniile țesăturii ciorapului te pot ajuta. Ciorapii de 140 den Marilyn negri au un aspect perfect și nu se scămoșează, făcând picioarele să arate mai lungi și mai feminine. Sunt extrem de comozi și se simt plăcut pe piele și, în același timp, își fac niște picioare elegante, superbe! Încă un pont: ciorapii tip plasă subțiază picioarele și disimulează eventualele imperfecțiuni ale pielii, cum ar fi celulita! La fel ca ciorapii plasă, ciorapii tricotați, în diverse modele, te pot avantaja și același tip pot crea acel look șic pe care îl cauți! Alt pont: ca să poți purta ciorapii plasă de pe acum, ia pe dedesubt o pereche invizibilă de 15 20 den, care nu se simt la grosime, dar se vor simți considerabil la căldură!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos