15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Cum să porţi colanţii în funcţie de ocazie

Numărul ridicat de den îţi oferă siguranţa protecţiei la temperaturile scăzute din acest sezon friguros. Dar în ce situaţii este indicat să purtaţi astfel de accesorii? Dacă sunt combinaţi corect cu restul ţinutei, atunci colanţii/egării merg în orice situaţie.

Pe Şosetăria ai la dispoziţie o gamă diversificată unde îi poţi găsi pe aceia potriviţi ţie şi ţinutei tale având în vedere că grosimea lor diferă de la 20, 40, 60, 80, 90, 100, 120, 250, până la 600 den.

Colanţii din piele ecologică, cei tip latex şi animal print sunt pentru ocazii mai speciale (petreceri, concerte…etc.) deoarece au o tentă mai lucioasă şi s-ar îmbina foarte bine pentru ultima parte a zilei.

Colanţii microfibră clasici şi cei fără cusături îi poţi purta aproape cu orice ţinută, atâta timp cât rochia se potriveşte ca şi grosime cu aceştia.

Colanţii coloraţi, cu 20 den, sunt opaci şi îţi oferă posibilitatea de a opta pentru pata de culoare a ţinutei tale şi, în plus, ai ocazia de a te juca cu culorile.

Colanţii cotton sunt călduroşi, având 120 den şi îi poţi purta la tinute mai sportive, cu fuste sau rochiţe din bumbac sau chiar pantaloni scurţi. Ca şi încălţăminte, ei merg foarte bine cu ghetele sport.

Colanţii fitness, după cum şi numele o spune, pot fi purtaţi la activităţi sportive. Au banda lată în partea de sus, sunt opaci, ceea ce-ţi oferă o siguranţă în cazul în care îi vei purta la sala de sport. Datorită faptului că sunt fără cusătură, nu-ţi oferă surprize neplăcute de a se descoase în momentele în care sunt suprasolicitaţi în cadrul activităţilor sportive.

Iar purtând colanţii care au 600 den, cu siguranţă nu-ţi va fi frig pe timpul iernii. Sunt confecţionaţi din microfibră, iar pe interior au un strat din pluş care menţine căldura. În partea de sus au un elastic de 4 cm şi cusătură dublă în partea din spate.


Ca să-i poţi purta nu trebuie decât să-i comanzi!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos