left-legs
right-legs

Cum si de ce sa purtam ciorapii din plasa

Sursa fotografie: Pinterest

Desi de neinteles, inca mai exista domnisoare si doamne care ezita sa poarte dresurile tip plasa pe temei ca ar avea o reputatie precisa - cum ca ar fi potrivite strict pentru tinutele de noapte, pentru petrecerile organizate in cluburi. Suntem aici sa te punem fata in fata cu adevarul. Dresurile tip plasa constituie un trend ce vizeaza numeroase stiluri si preferinte de vestimentatie la ora actuala, cele care constientizeaza eleganta tiparului necunoscand teama de prejudecati. Din contra, in perceptia lor, acest tip de dres constituie un simbol al femeilor puternice, al celor care se impun printr-o eleganta si o finete peste asteptari.

Te invitam sa citesti mai departe pentru a afla, la randul tau, cateva motive pentru care nu ar trebui sa te sfiesti in a incalca barierele nefondate privind aceasta optiune de stil. De altfel, am pregatit pentru tine si cateva idei de accesorizare a dresurilor, respectiv a ciorapilor tip plasa, pe care le poti avea in vedere.

 


Motive pentru care sa incluzi dresurile tip plasa in garderoba ta

Sunt adoptate deja de ani buni de moda strazii si recent au devenit o atractie si pentru stilul elegant. Motivele pentru care orice reprezentanta feminina ar trebui sa ia in considerare o astfel de varianta de accesorizare sunt numeroase. Dispunem de o varietate de modele de dresuri si ciorapi tip plasa lasa Sosetaria, pe care ii propunem ca metoda de accesorizare a tinutelor reprezentate de stiluri diverse. Te poti orienta dupa dresurile cu ochiuri mici, medii sau mari, dupa preferinte si necesitate. Iata cateva motive pentru care le vei adora:

• este o solutie pentru a alunga monotonia vestimentara - ajutandu-te sa alcatuiesti tinute provocatoare si deopotriva excentrice

• prezinta versatilitate si pot fi solutia pentru completarea unui outfit cu sacou, dar si in combinatii cu rochii, fuste, hanorace supradimensionate, respectiv pantaloni ce lasa glezna la vedere. Si partea de incaltaminte poate face diferenta de stil, avand posibilitatea de a purta loafersi, cizme, bocanci sau pantofi

• constituie o solutie pentru stimularea creativitatii, fara riscul de a cadea in capcana vulgaritatii

• te ajuta sa conturezi o imagine nonconformista

• permite combinatii vestimentare diverse, reinventarea modei, fara a prezenta repetitivitate

• poti fi o femeie dinamica a timpurilor prezente

• transmit feminitate, te invaluie in mister, dar totodata infrumuseteaza linia piciorului

• impulsioneaza in a iesi din sfera confortului, incercand ceva deosebit

Reguli pentru tinute vestimentare de efect

Trebuie sa fii foarte atenta atunci cand realizezi o tinuta ce include dresuri tip plasa pentru ca exista o linie subtire intre rafinament si ridicol. Intentia este, desigur, de a arata impecabil. Pentru asta, asigura-te ca realizezi o combinatie inteleapta a dresurilor cu ochiuri. Iata cateva reguli de care sa tii cont.

Intotdeauna trebuie sa alegi responsabil fusta/rochia accesorizata cu dresuri tip plasa

Daca doresti sa te asiguri ca nu transmiti semnale gresite, inlocuieste rochiile mini cu cele in variante mai lungi. De asemenea, e de preferat sa renunti la ce e prea mulat sau la fustele cu mult deasupra genunchiului. Sunt o recomandare din partea designerilor mai ales fustele midi, respectiv cele tip creion, datorita elegantei discrete pe care o subliniaza perechea de dresuri tip plasa.

O alta regula nescrisa privind asortarea acestui tip de dresuri se refera la evitarea blugilor reprezentativi pentru un stil mai rebel, respectiv cei cu numeroase taieturi, ce par sfasiati, potriviti desigur a fi purtati, insa nu in aceasta combinatie. Este de preferat a mentine linia simplismului privind vestimentatia, avand in vedere ca dresurile, respectiv perechea de ciorapi tip plasa aleasa deja reprezinta o atractie a tinutei.

Tine cont de aceste recomandari, respectiv de sugestiile oferite si alege inspirat din colectia noastra ceva potrivit tie si gusturilor tale.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos