15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

De ce ne plac ciorapii Fiore?

Clasici, opaci, satinati, medicinali, plasa, cu imprimeuri, cu banda adeziva. Ce sa alegi pentru o tinuta reusita? Astazi te ajutam noi cu un brand in care avem incredere totala. Compania poloneza Fiore ofera produse de calitate, diverse si cu un design modern. Cu siguranta vei gasi si tu ciorapi Fiore pe gustul tau, fie ca vorbim de dresuri clasice, sexy, provocatoare sau elegante.


 

In general, dresurile sunt considerate fie un rau necesar, un accesoriu pe care il purtam doar cand e absolut nevoie, fie un element care ne defineste stilul si care ne ajuta sa iesim in evidenta (intr-un sens pozitiv, bineinteles). Oricum ar fi, un lucru conteaza cu adevarat: calitatea. Fashionistele pun pret si pe design si sunt interesate de cat de bine se inscriu aceste accesorii in trenduri si in garderoba proprie. Ciorapii Fiore indeplinesc toate aceste cerinte, cu brio. De ce spun asta?

In primul rand, ciorapii Fiore sunt creati pentru femeia moderna care intelege si apreciaza un produs de calitate si care nu vrea neaparat sa cheltuie multi bani pentru astfel de accesorii. Ciorapii Fiore sunt rezistenti, creati din fibre certificate, sigure pentru pielea ta si realizate prin procedee tehnologice de top. Tocmai aceste premise fac din dresurile Fiore un produs pe care ai vrea sa il ai in garderoba.

 

 

Fiore ofera peste 120 de modele de dresuri de dama. Colectia Classic ofera ciorapi eleganti si confortabili, care pot fi purtati peste zi si seara, dar si sosete. Colectia Medica este dedicata ciorapilor medicinali sau compresivi care corecteaza imperfectiunile corpului feminin. Ciorapii Fiore din linia Golden Line sunt fashionable, provocatoare si stylish datorita imprimeurilor. Pe langa dresuri, colectia include si ciorapi cu banda adeziva si colanti. Linia Elite este dedicata ciorapilor Fiore de top, realizati din cele mai bune materiale si cu ajutorul unor tehnologii de ultima ora.

 

Femeile care prefera dresurile sexy, au la dispozitie gama Obsession in care gasim ciorapi Fiore sexy si senzuali, dar si bodysuit-uri provocatoare. Nu puteti rata colectia Fiore dedicata copiilor in care sunt incluse modele elegante cu broderii sau imprimeuri delicate.

 

 

Cea mai noua colectie Fiore se numeste “Powder” sau pudra, in romana. Ciorapii sunt delicati, eleganti si au fost creati special pentru sezonul primavara-vara.

 

Cu toate ca nu are o istorie lunga, compania poloneza infiintata in 1998 are o politica simpla: un raport calitate-pret cat mai bun. Nu e nevoie sa platesti un pret ridicat pentru a avea parte de dresuri pe gustul tau, care sa nu cedeze la prima purtare.

 

Sosetaria va ofera zeci de produse din colectiile Fiore. Pe scurt, iata motivele pentru care trebuie sa incerci ciorapii Fiore:

 

- sunt versatili, de calitate si au preturi foarte bune

- sunt realizati din materiale de top prin tehnologii avansate, astfel ca sunt rezistenti

- au un design special, adaptat unor stiluri diferite: elegant, sexy, delicat sau clasic

- sunt moderni si pot concura oricand cu produse de la case de moda consacrate

- ciorapii medicinali te ajuta sa ai picioare relaxate, coapse ferme, un posterior ferm si un abdomen plat

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos