25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
left-legs
right-legs

De ce sa alegi dresurile de la Fiore?

Dresul este acea piesa fina si delicata, de nelipsit din dressingul oricarei femei. Poate oricand sa completeze cu succes o tinuta, dar si cu aceeasi maiestrie sa o ruineze daca nu este ales si purtat corespunzator.

Calitatea si estetica unui dres este dictata intr-o mare masura de brandul al carui nume il poarta. Mizand pe acest fapt, Fiore, brand cu activitate de peste 20 de ani, a incercat intotdeauna sa ofere publicului feminin articole vestimentare superioare care imbina magistral tendintele pariziene chic cu influentele italiene. Astfel, produsele sub aceasta semnatura au devenit alegeri de top in randul optiunilor feminine.

Fiore pune la dispozitia publicului articole vestimentare diverse, incepand cu dresurile feminine si senzuale, specifice unei colectii italiene, pana la ciorapii medicinali sau sosetele lungi, realizate din materiale speciale si delicate.

Avantajele produselor Fiore

Nu putine sunt motivele care stau la baza popularitatii produselor de la Fiore in cea mai mare parte a Europei, inclusiv si in Romania. Calitatea inalta pe care o prezinta este principalul atribut ce le defineste. Acestea sunt realizate din materiale exceptionale si sunt fabricate cu ajutorul unor tehnici moderne, care ofera un design deosebit.

Varietatea modelelor si culorilor colectiei Fiore nu pot ramane neobservate. Fiecare sezon vine cu noi propuneri care de care mai inedite, menite pentru a satisface nevoile si preferintele fiecarei femei. Poti opta pentru modele care pun accentul pe latura senzuala, realizate in linii fine, mulandu-se impecabil pe piciorul purtatoarei, modele care asigura confortul termic al corpului tau sau ciorapi care nu uita de nevoia ajustarii taliei sau a siluetei.

Descopera si produsele mai putin conventionale, asa cum sunt acele dresuri speciale cu degete decupate. Sunt ideale pentru a fi purtate cu sandale sau pantofi decupati in partea din fata. Se simt foarte fini si delicati la atingere, pastrand aceeasi continuitate a texturii din varf si pana in talie, fara nicio intaritura vizibila.

Dresurile de modelare si de compresie se remarca printr-o eficienta deosebita asupra aplatizarii abdomenului sau evidentierea coapselor datorita calitatii superioare a brandului care isi fabrica produsele in Europa. Cu ajutorul acestora vei reusi ca in sfarsit sa arati minunat intr-o rochie mulata care sa iti contureze perfect formele feminine. Nu uita nici de ciorapii medicinali care sunt speciali creati in a preveni varicele sau inflamarea picioarelor, garantandu-ti tot confortul necesar de-a lungul unei zile.

Un alt avantaj al produselor Fiore este adus de preturile accesibile pe care le prezinta fiecare produs. Ofera astfel posibilitatea fiecarei femei sa investeasca corect in imaginea sa. Putem vorbi de un raport calitate – pret competitiv care depaseste asteptarile publicului.

Care sunt si micile dezavantaje ale produselor aflate sub semnatura Fiore?

Ca orice produs sau brand de pe piata, Fiore are si micile sale dezavantaje, pe care clientul ar trebui sa le cunoasca. De exemplu, un fapt important de stiut este ca linia de produse Fiore nu asigura si modele de ciorapi mai groase sau realizate din bumbac. Cei interesati trebuie sa stie ca vor gasi cel mai gros produs de 100 den, realizat din microfibra.

Nici rezistenta acestora nu este una infinita, ci prezinta o durabilitate medie, ajungand-se ca dupa mai multe purtari sa capete usoare rupturi. Contactul cu anumiti factori externi sau combinarea cu anumite piese vestimentare realizate din materiale mai rigide pot afecta intr-o oarecare masura aspectul si rezistenta acestor dresuri.

Fiore nu pune atat de mare accent pe colectiile destinate celor mici. Astfel, nu se va gasi o varietate prea larga de modele in culori la categoria de dresuri pentru copii. Pentru acestia, va fi nevoie de orientat catre o alta sectiune de produse din cadrul paginii Sosetaria.ro.

Doamnele si domnisoarele care sunt dezamagite de faptul ca in cadrul acestui brand nu vor gasi jambiere pot afla ca se gasesc mai multe tipuri de dresuri ce imita jambierele. Pastreaza si ele o nota de senzualitate destul de puternica si pot fi mai confortabile decat jambierele clasice.

Produsele Fiore se remarca in special prin atentia la detalii, ilustrand astfel un aspect extrem de delicat care impune si anumite reguli minimale subscrise de stilisti in ceea ce priveste purtarea lor. Viziteaza chiar acum colectia de dresuri si de sosete Fiore din cadrul paginii Sosetaria si bifeaza ofertele care te cuceresc!

 

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos