15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Dresul negru

În ce situaţii poţi purta dresul negru?

Aproape în orice împrejurare poţi asorta dresul negru cu restul ţinutei tale. Pe lângă faptul că dresul negru oferă eleganţă, el se aşează foarte bine pentru aproape orice conformaţie, făcând piciorul frumos din punct de vedere vizual şi nu numai. Este potrivit atât ziua, cât şi seara, dar este foarte importantă grosimea, imprimeul sau modelul acestuia.

Atunci când ai o ţinută încărcată din punct de vedere cromatic recomandăm dresul negru clasic, fără model, iar grosimea se alege în funcţie de sezon şi de textura vestimentaţiei.

Pentru ţinuta de zi recomandăm dresul negru clasic sau cu modele discrete (nu foarte încărcat). Dacă doreşti ca ţinuta ta de seară să fie mai specială, deosebită, poţi opta pentru dresul negru cu modele sau chiar pentru dresul negru cu bandă, dresul negru tip plasă. Dresul negru îl poţi purta în momente de fericire (petreceri) dar şi mai putin fericite, ziua dar şi seara.

La noi poţi găsi dresuri de culoare neagră clasice pe care le poţi purta în orice împrejurare. Cele medicinale îţi oferă un confort şi o bună circulaţie a sângelui, dresul anticelulită te ajută să ai un picior frumos conturat, cel modelator îţi modelează atât picioarele cât şi abdomenul.

Pentru gravide există dresul care protejează burtica, cel cu  bandă adezivă (bandă dantelată pe diferite modele) care te face mai sexy, dar şi dresul negru cu imprimeu care te ajută să-ţi personalizezi ţinuta.

Toate acestea le poţi găsi pentru diferite grosimi, pentru toate sezoanele de la 6,  15, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 140, 150, 180, 240, 250,  chiar şi 600 den.
Este bine de ştiut că  mărimile sunt de la XS până  la XXL.

Dresul negru a fost şi va fi întodeauna de actualitate, trebuie doar să ştii care îţi este potrivit.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos