15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Dresuri anticelulită sau medicinale

Termenul de celulită reprezintă o inflamaţie a ţesutului celular subcutanat. Cu toţii ştim că apariţia celulitei oferă un aspect neplăcut şi, din păcate, tot mai multe femei beneficiază de ea.

De regulă, picioarele sunt cele mai expuse şi vizibile. Există o multitudine de reţete şi sfaturi cum să scapi de celulită, trebuie doar s-o adopţi pe cea potrivită ţie, prin alimentaţie sănătoasă, sport şi îngrijire corporală. Dar ce te faci dacă celulita încă nu a dispărut, iar tu ai de mers la evenimente importante care necesită purtarea unei fuste sau a unei rochii şi parcă nu ai îmbrăca un model lung până-n pămant?

Dacă eşti o persoană căreia nu-i pasă de imagine, nu ar trebui să te îngrijorezi, dar dacă eşti complexată de acea celulită aflată în zona picioarelor, iar tu doreşti să fii impecabilă din cap până-n picoare, poţi purta dresul anticelulitic.

De ce spun anticelulitic? Acest dres are rolul de susţinere şi îmbunătăţire a circulaţiei membrelor inferioare, are efect de intensificare a fermităţii pielii. Nu pot spune că aceste dresuri te scapă complet de celulită, cum vorbeşte gura târgului, dar este posibil să amelioreze această problemă, totul depinde de cât de avansată este şi cât timp îi porţi. Dar un lucru este sigur: pe toată perioada purtării lor, dacă alegi o culoare opacă, ce are un număr de den puţin mai ridicat, cu siguranţă celulita nu se mai observă. Prin urmare, ai scăpat de ea vizual şi pe moment. Construcţia lor îţi oferă un confort sporit.

Dresul anticelulitic este dedicat în special persoanelor care stau mult timp în picioare, femeilor însărcinate, persoanelor care au boli venoase varicoase, tocmai din cauză că ajută la o bună circulaţie a sângelui.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos