25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
left-legs
right-legs

Idei inspirationale pentru purtarea ciorapilor si sosetelor in timpul verii

In ciuda ideii in sine de provocare a caldurii in sezonul canicular ciorapii si sosetele pot face parte din vestimentatie, acordand un plus de originalitate. Indiferent de tipul ciorapilor cum sunt cei fini, cu model sau fara, lycra sau cu jartiere pentru prevenirea iritatiei, aceste piese intregesc un outfit in orice anotimp si se preteaza oricarei activitati propuse. In cele ce urmeaza va vom prezenta modele diferite de ciorapi si sosete din catalogul nostru Sosetaria.

Ciorapi subtiri pentru evenimente festive

Ciorapii subtiri se pot purta in cadrul mai multor destinatii ce anunta anotimpul verii. Unul dintre aceste evenimente este nunta. Fie ca sunteti fericita mireasa - dresurile fine cu jartiera nu ar trebui sa lipseasca - sau doriti sa onorati acest fericit moment fiind alaturi de persoanele apropiate, ciorapii subtiri isi fac simtita prezenta.

Ciorapi subtiri si sosete lycra pentru office

Ciorapii fini sau dresurile sunt in esenta articole sexy, parte din garderoba oricarei doamne sau domnisoare. Realizati din fire subtiri ce implica o atingere placuta, ciorapii cu model confera piciorului un aspect elegant care de cele mai multe ori inspira incredere si recunoastere a propriei feminitati.

Modele de pe ciorapi dau personalitate tinutei, acest motiv fiind baza pe care se axeaza magazinul nostru. Chiar daca este vara si temperaturile caniculare va influenteaza alegerile in materie de dresuri si tinute, acest lucru nu impiedica diversele situatii in care ciorapii sunt un must have.

Ciorapii subtiri cu model sau fara sunt ideali in construirea unei tinute office care implica in sine caractere etice indiferent de temperatura.

Stilul business prezinta doua directii ce atrage modele diferite de ciorapi. Astfel, pantalonii de stofa asortati cu o bluza eleganta sunt completati vizual de sosete lycra regasite in recomandarile noastre.

Ciorapi cu model ce personalizeaza tinuta cu pantaloni scurti

Va confruntati vizual cu modele diverse ce decoreaza rochiile, pantofii, insa despre cum modifica tinuta si ce personalitate reflecta fiecare detaliu al ciorapilor nu reprezinta o discutie frecventa.

In primul rand, venim cu recomandarea ca ciorapii cu model sa fie valorificati prin tinute scurte. Si ce articol vestimentar mai indragit in perioada verii este mai abordat decat pantalonii scurti?!

Fie ca este vorba despre dunga verticala din spatele sau laterala piciorului sau fundite, buline si alte forme, acestea dau o nota de originalitate tinutei cu pantaloni scurti. Fiecare dintre aceste decoratiuni de pe acesti ciorapi cu model poarta elementul ce reflecta franturi de personalitate. Mai mult decat atat, pot avea si utilitate estetica. Spre exemplu, modele cu dungi verticale dezvaluie iluzia optica a unui picior alungit, feminin, intr-o nota eleganta si totusi comoda.

Ciorapi cu banda adeziva pentru mirese

Incarcatura emotionala resimtita in ziua nuntii de catre mireasa trebuie sa echivaleze cu articole ce redau increderea in sine. In categoria magazinului nostru dedicata ciorapilor cu banda adeziva pentru mirese sunt regasite modele menite sa dezvaluie senzualitatea si feminitatea pe tot parcursul serii.

Ciorapii cu banda adeziva pentru mirese reprezinta in sine un articol ce parca face trecerea intre viata de domnisoara si cea de doamna, granita regasindu-se intre nuanta alba ce semnifica puritate si modelul dantelei de pe banda adeziva care inspira senzualitatea feminina.

Jartiera cu silicon pentru prevenirea iritatiei

Cand vara isi intra in drepturi nimic nu pare sa impiedice temperaturile ridicate si canicula. Aceste aspecte sunt asteptate de majoritatea oamenilor tot timpul anului, insa isi face simtita prezenta un efect nedorit si anume cel al transpiratiei. Nu trebuie sa renuntati la ciorapii cu banda adeziva doar pentru ca pot provoca iritatii sau din frica de a nu se lasa.

Jartierele cu silicon pentru prevenirea iritatiilor impiedica transpiratia excesiva sa isi faca loc, acestea fiind reglabile si fixe pe picior.

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos