26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
left-legs
right-legs

Moda 2018-2019 – ce se poarta in materie de dresuri

 

Un fin si delicat accesoriu, si la propriu si la figurat, dresurile pot completa o tinuta intr-o maniera in care alte accesorii nu ar avea sanse. In sezonul rece se completeaza si cu nevoia de protectie pentru picioare, insa cu toate acestea nu se exclude nevoia ca ceea ce se poarta sa se inscrie in trendurile de actualitate.

Iata ce recomandam doamnelor si domnisoarelor, spre ce sa se orienteze atunci cand sunt in cautarea unui dres potrivit:

Ciorap gros, opac, de la 80 den in sus

Astfel de ciorapi sunt utili in sezonul rece, dar si versatili, intrucat se vor potrivi atat la tinutele casual, cat si la cele office de ce nu. Vei face furori cu o fusta mini sau cu una medie ca lungime. Trebuie insa tinut cont de calitate, pentru ca pe cat sunt de grosi pe atat de mult se poate vedea scamosarea.

Acest capitol trebuie completat de ideea de dres negru si controversa legata de acesta. Ei bine stilistii sunt de acord cu faptul ca un dres negru mat si gros este perfect pentru orice moment din sezonul rece, insa incaltamintea ce completeaza acest tablou nu trebuie sa fie din sfera tonurilor de maro ci mai degraba tot negru, gri inchis, bluemarin etc.

Pentru un look sofisticat insa in registrul casual recomandam ciorapii din bumbac fara intarituri Knittex Agata Plus, ce au 120 den. Textura si designul acestora, de tricot, este una apreciata mai ales ca acest gen de material este in trenduri. La polul opus eleganta poate fi obtinuta cu ciorapii 100 den, cu textura lucioasa cum sunt cei Knittex Diverse, disponibili in culori variate, originale, de la antracit la magenta, ciocolata si multe altele.

Culori inedite

Ca tot aminteam de registrul cromatic, trendurile dicteaza ca dresurile sau ciorapii sa fie colorati, insa nu in sensul exagerat sau opulent. Astfel, sunt recomandati cei clasici, in tonuri de negru profund, dar si de culori luminoase, ce fac o tranzitie lina spre culori vesele.

Dintre tipurile de ciorapi mai grosi cu o vasta gama de culori va recomandam cei din microfibra Marilyn Grazia de 60 den. Tonurile de culoare surprind in propuneri in conditiile in care aceasta sfera obisnuia sa fie una monotona. Cum suna o alegere de genul ghimbir, mura, latte sau sand? Descopera aceasta lumea de culoare si joaca-te cu tinuta ta.

Dresuri cu modele

Spectuculoase, intrigante, dresurile cu model sunt o adevarata aparitie. Desi la inceput acest concept a prins foarte bine mai ales in cazul adolescentelor, acum acapareaza si segmentul feminin mai extins. Au un aspect jovial, dar sunt prin excelenta un look sexy de care orice femeie isi doreste sa aiba parte.

Dedicam o categorie aparte acestor tipuri de dresuri, cu varietate de optiuni ce se pliaza la tinute diverse. S-ar putea sa incante modelul in carouri Fiore Palazzo de 40 den, mai ales pentru cele care doresc sa se imbrace in tendinte, aducand in prim plan si incaltamintea alba. Motivele florale, fundele, bulinele sunt la mare cautare, iar pentru cele care doresc sa scoata in evidenta lungimea picioarelor sunt recomandate acele modele cu linii subtile sau nu, dispuse vertical – Fiore Corallo, Fiore Rosetto si nu numai.

Combinatii de texturi si modele

Pentru cele mai indraznete care mizeaza pe dres spre a defini o tinuta deloc banala stilistii propun si modele mai intrigante. Undeva la granita intre opulenta si feminism, modelele ce se bazeaza pe imprimeuri geometrice sunt la mare cautare, precum si broderiile, animal printul.

Noi va propunem cei care imita jambierele, un dres ce creeaza totodata si o iluzie optica. Se numesc Knittex Obsession si sunt deosebiti.

Va asteptam in cadrul paginii noastre pentru a va defini stilul prin optiunile noastre variate.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos