18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
left-legs
right-legs

Picioare frumoase în doar 5 pași

Vara este anotimpul în care avem cele mai multe ocazii pentru a ne expune picioarele. Ideal ar fi să nu sărim pentru antrenamentele de fitness sau peste orele de sport în restul anului, pentru a purta cu încredere rochii, fuste sau dresuri provocatoare.

Dacă totuși nu ați reușit să ajungeți la sală atât de des pe cum v-ați propus, am creat un mic ghid salvator care să vă ajute să aveți picioare frumoase și tonifiate.

Pasul 1. Exfoliere

Înainte de a te gândi la bronz, trebuie să bifezi câteva reguli de îngrijire. Pedichiura îngrijită e obligatorie în sezonul sandalelor, iar al doilea, neapărat exfolierea. Acest procedeu simplu îndepărtează pielea moartă și poate ajuta la eliminarea firelor de păr crescute sub piele. Pentru asta nu trebuie să apelezi la saloane de înfrumusețare. Prepară-ți acasă un exfoliant. O variantă ar fi să folosești zaț de cafea peste care pui două lingurițe de ulei de migdale (cocos sau măsline). Dacă nu bei cafea, poți amesteca trei lingurițe de zahăr brun cu trei lingurițe de miere. Masează picioarele cu exfoliant la duș, clătește și bucură-te de picioare mai fine și mai strălucitoare.

Pasul 2. Hidratare

O piele hidratată este o piele radiantă! Folosirea unui lapte de corp sau unt de corp în cazul pielii mai uscate este obligatorie după exfoliere și nu numai atunci. Acest obicei trebuie practicat zilnic, în special iarna și vara, atunci când temperaturile influențează și aspectul pielii noastre. Untul de cacao, untul de shea sau ulei de cocos sunt printre preferatele noastre atunci când vine vorba de hidratarea pielii. Aplică-le imediat după baie sau duș, cât timp pielea nu este uscată complet și masează ușor picioarele. Senzația de oboseală va dispărea imediat.

Pasul 3. Bronz

Picioarele bronzate par mai subțiri și mai tonifiate, iar puțină culoare ajută la ascunderea imperfecțiunilor. Dacă ai posibilitatea să mergi la plaja nu uita de cremele de protecție. În cazul în care preferi variantele naturale, untul de cacao și uleiul de cocos sunt cele mai recomandate pentru zilele de plajă. Ambele hidratează și protejează! Dacă soarele nu e o opțiune pentru tine uleiurile sau cremele cu bronzare treptată sunt o variantă sănătoasă și la îndemână. Dacă ești dispusă la un efort mai mare, atunci poți alege bronzul organic la salon, care nu are efecte daunătoare asupra pielii. Nu uita că bronzul e un truc simplu care te ajută să ai picioare frumoase.

Pasul 4. Tonus

Atunci când cremele nu sunt îndeajuns, mișcarea este singura variantă pentru a avea picioare frumoase. Dacă nu îți place să alergi sau să transpiri la sală, alege mersul pe jos. Renunță la mașină sau parchează mai departe de destinația ta și bucură-te de cât mai multe plimbări. Uită de lift și urcă scările! Aceste mișcări simple, practicate regulat, sunt extrem de eficiente. Rezultatul? Picioare tonifiate care arată minunat.

Pasul 5. Ținută

Dacă ai urmat deja pașii de mai sus, atunci cu siguranță picioarele tale merită să fie scoase în evidență. Alege accesoriile care alungesc picioarele (dacă e nevoie) sau care le dau un plus de fermitate. Poartă pantofi sau sandale cu toc, atunci când e posibil. Tocurile înalte îți schimbă postura și te fac mai atrăgătoare. Alege dresuri și lenjerie de calitate și fi atentă la detalii. Ciorapii speciali care conturează picioarele și posteriorul sunt o alegere perfectă, iar dacă încerci să scapi de celulită, află că există ciorapi special creați în acest scop. Aceste accesorii te ajută să scapi de picioarele obosite prin îmbunătățirea circulației.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos