0741.368.921
Luni - Vineri: 9:30 - 17:30
Livrare gratuita
la comenzi peste 190 lei

Piesa esenţială a iernii: colanţii groşi

Unde găsesc colanţi groşi şi rezistenţi? De ce să aleg colanţi în loc de blugi? Cum pot purta colanţii groşi la birou? Dacă ţi-ai pus şi tu cel puţin o dată întrebările de mai sus, atunci trebuie să citeşti articolul nostru. Vei găsi răspuns la toate aceste întrebări şi vei afla şi care sunt colanţii noştri preferaţi în sezonul rece.


În general, femeile sunt mai friguroase decât bărbaţii şi asta le face mai dificilă misiunea de a purta haine la modă. Spunem asta pentru că, aşa cum bine ştim, hainele stylish sunt mai puţin călduroase sau confortabile. Cel mai probabil a observat toată lumea trendul gleznelor goale (blugi sau pantaloni mai scurţi care arată perfect cu botine până la gleznă), cel al bluzelor cu umerii goi sau al ciorapilor plasă (sexy, dar nu tocmai călduroşi).

Aşadar, putem alege să urmăm aceste trenduri în paralel cu o cură de vitamina C pentru imunitate sau putem să cautăm acele articole vestimentare care ne ţin de cald, dar arată şi bine, sunt uşor de purtat şi asortat şi nici nu ne falimentează.

Ei bine, aici am vrut să ajungem, la hainele care îndeplinesc toate aceste criterii. Asta pentru că vrem să va povestim despre colanţii groşi. După ce îi veţi purta o dată, nu veţi mai putea renunţa la ei. Ce poate fi mai comod decât o pereche de colanţi din microfibră: moi, elastici şi călduroşi. Probabil doar colanţii flausaţi, din amestec de bumbac şi lână sunt mai plăcuţi. Chiar dacă în componenţa lor intră şi lâna, fibra aceea naturală pe care o ştim din copilărie şi care ne enerva pentru că era cam înţepătoare pe piele, colanţii groşi şi flausaţi Marilyn Arctica (250 den) sunt foarte comozi. La fel ca „surorile” lor: dresurile flauşate Marilyn Arctica.

Şi acum vine partea care ne dădea bătăi de cap şi anume: cum purtăm colanţii groşi? E simplu. Adesea, aceştia sunt disponibili doar în nuanţe clasice, adică negru sau gri. Alege să porţi o cămaşă albă cu un pulover XXL deasupra şi ghete călduroase, pentru un look de zi. O fustă tricotată şi un tricou alb, un sacou şi botine elegante sunt combinaţia ideală pentru o zi de muncă. Pentru weekend, combină-i cu o bluză sport din bumbac, o căciulă colorată şi ghetele preferate. Te asigurăm că nu vei mai renunţa la colanţii groşi odată ce îi porţi. Colanţii groşi au marele avantaj că sunt complet opaci, astfel că nu trebuie să îţi facă griji dacă alegi să porţi o bluză mai scurtă.

Modelul nostru preferat Marilyn Arctica, colanţi groşi din lână şi bumbac, flauşaţi pe interior. Ne plac şi cei din microfibră Fiore Anette. Iar dacă îţi sunt mai comozi ciorapii groşi care au şi partea de jos şi îmbracă şi talpa piciorului, optează tot pentru modelul Marilyn Arctica (flauşaţi, 250 den). Există şi modele din velur, cum e Lores Alaska.

Cireşte şi despre colanţii din piele, dar şi cum să porţi colanţi dacă ai peste 40 de ani.

Sursa foto: Vogue (Peter Lindbergh, Martie 2015), Pinterest