left-legs
right-legs

Se mai poarta ciorapii de culoarea piciorului?

Ciorapii de culoarea piciorului, mați sau lucioși, au ieșit în ultimii ani din garderoba tineretului. Doar ținutele clasice i-au mai păstrat, însă odată cu moda vintage (anii 20-70) aceștia au revenit la locul lor de drept: pe picioarele doamnelor și domnișoarelor. Fie că vorbim de jartiere, fie de ciorapi pantalon, ciorapii de culoarea piciorului sunt din nou la modă.

O idee pentru a-i pune în practică: rochia neagră și pantofii negri merg cel mai bine cu ciorapi de culoarea piciorului. Dacă ai de gând să faci un all black, atunci pune în picioare pata de culoare: pantofi sau sandale roșii (culori electrice), aurii sau argintii. Nu uita că picioarele frumoase sunt unul din atuurile femeilor. Pielea la vedere e senzuală, feminină. Micile imperfecțiuni pot fi ascunse cu succes cu ciorapii de culoarea piciorului de 15, 20 - 50 den. În plus, ciorapii medicinali remodelează instant coapsele, asigurându-ți un look perfect! Îți sugerăm să îi încerci și să faci senzație. Se poartă din nou ciorapii nud, culoarea piciorului, dacă n-ai, e neapărat necesar să-ți achiziționezi cel puțin o pereche!!!

Ia-le ca model pe Kate&Pippa Middleton, care anul trecut au făcut furori purtând ciorapi de culoarea piciorului la tot felul de ținute: casual, elegante sau chiar colorate, de vară!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos