18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
left-legs
right-legs

Sosete potrivite pentru cadouri – cum sa imparti bucurii cu modele colorate

Cand vine vorba despre cadouri a devenit deja un aspect binecunoscut faptul ca reprezinta o provocare. Ca sa nu dai gres, o idee practica va fi tot timpul bine venita. Daca iti doresti sa combini utilul cu placutul, cadoul sa fie practic si apreciat, o pereche de sosete potrivite sunt ideale.

In ultimul timp, producatorii in materie de sosete si-au dezvoltat creativitatea, lansand trendul modelelor colorate. Optiunile noastre de la Sosetaria sunt variate si se adreseaza unei game variate de preferinte.

Poate te gandesti ca sosetele reprezinta articole banale pe nu le poti incadra in categoria cadourilor. Ei bine, ideile creative transpunse in confectionarea articolelor din catalogul nostru intrec barierele conventionalului. In plus, decoratiunile sunt amuzante, colorate si inspira pofta de nou. In prezent exista o serie standardizata a cadourilor.

De ce sa nu iesi in evidenta cu sosetele colorate si cu o alegere 100% originala? Vei sesiza ca iesirea din zona de confort, alegeri atipice si distante de cadourilor clasice reprezinta un motiv in plus de satisfactie. Cu siguranta destinatarul se va simti apreciat la adevarata valoare.

Sosetele colorate – un cadou cu personalitate

In general, sosetele sunt minimizate ca importanta. Sunt considerate articole basic in orice tinuta, in orice sezon, pentru oricine.

Faptul ca vei oferi un cadou deja te pune intr-o postura delicata presarata cu multe emotii. Sfatul nostru este sa oferi apropiatilor un set de sosete clorate prin care sa spargi gheata starilor de emotivitate accentuata. In plus, oricat de multe sosete are in garderoba o persoana, mereu mai este loc de mai multe modele.

Nu stiu daca vi s-a intamplat, dar adesea sosetele se desperecheaza. De parca masina de spalat ar crea un portal in care dispare cate o soseta. Glumim, pentru ca o portie de ras este benefica pentru minte si suflet. Mai mult decat atat, sosetele colorate din catalogul Sosetaria sunt versatile si pot fi asortate la orice tinuta, fiind pata de culoare ce inveseleste atmosfera si intr-o maniera creativa.

Daca iti doresti sa faci un asemenea cadou trebuie sa ai in vedere si tipul de personalitate al destinatarului. Sosetele colorate sunt potrivite persoanelor nonconformiste carora nu le e frica de parerea lumii. In plus, ai in vedere faptul ca nu toti oamenii apreciaza o paleta vasta de culori.

Pentru cei care adora neconventionalul, creativitatea si buna dispozitie iti prezentam in cele ce urmeaza un model de sosete care face trimitere spre copilarie. Ce poate fi mai inspirat decat un cadou care transmite bucuria nemarginita din copilarie? Vezi aici metode inspirate de a impacheta sosetele https://www.facebook.com/watch/?v=10155821499730910.

Sosetele cu model Nanushki

Daca nu ai auzit inca de acest brand trebuie sa stii ca este unul care exprima o personalitate complexa si impresionanta la fiecare purtare, indiferent in ce fel de tinute sunt integrate. Este vorba despre o explozie de culoare si de forme. Este vorba despre originalitate. Mai pe scurt, aceste sosete identifica forta vitalitatii si a tineretii. Vezi aici un video reprezentativ acestor sosete https://www.facebook.com/watch/?v=302029027344520.

Brandul Nanushki este o emblema a stilului colorat, expresiv, funky. Modelul atipic este redat din sosetele diferite, dar potrivite. Cine spune ca un set inseamna acelasi print? Simetria este aceea care face diferenta si defineste acel stil unic. Aceste sosete se potrivesc de minune unui stil casual, confortabil, relaxat. Un asemenea cadou este ideal de oferit persoanelor exuberante, imprevizibile care stiu sa transforme orice zi intr-un motiv de distractie.

Cum sa dai viata sosetelor – metode atipice de impachetare

Ambalajul il face pe cadou si haina pe om. O pereche de sosete colorate poate reprezenta mai mult decat un simplu articol daca stii sa personalizai cadoul. Variantele sunt nenumarate, iar cateva panglici sau fundite vor reprezenta tocmai efectul de care ai nevoie. Lucrurile simple sunt menite sa creeze o alianta si o estetica aparte oricarui obiect. In cazul cadourilor, forma deprezentare poate valora cat o mie de cuvinte.  O sursa de inspiratie este redata in videoclipul nostru Sosetaria pe https://www.facebook.com/watch/?v=10155919205050910.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos