Weekendul acesta ai transport gratuit la toate comenzile peste 100 lei. Promotie valabila 19-20 Mai.
0741.368.921
Luni - Vineri: 9:30 - 17:30
Livrare gratuita
la comenzi peste 190 lei

Sparge monotonia cu o pereche de șosete colorate


Știm că îți place să stai în zona de confort, dar câteodată unele lucruri trebuie să se schimbe. La fel cum la unele corporații se acceptă ziua de Casual Friday. Aceasta permite angajaților o relaxare în ținuta obișnuită de serviciu care de patru ori pe săptămână e sobră și prea rigidă.


Vrem să îți oferim un pont care va funcționa de fiecare dată atunci când ești nevoit să porți ținuta sobră. Un detaliu mic, dar cu o mare importanță o reprezintă șosetele colorate. Ele îți vor transforma instant ținuta sobră într-una creativă. În plus, ele vin cu un plus de personalitate pe care o oferă ținutei.

Din punct de vedere al asortării nu trebuie să îți faci nicio problemă. Șosetele colorate merg cu oricare dintre nuanțele neutre pe care le ai la costum,indiferent dacă vorbim de negru, gri, bleumarin sau un maro închis.

Costumul te va ajuta în afaceri pentru a transmite seriozitate și respect față de persoana cu care negociezi, iar șosetele colorate vor transmite că ești o persoană relaxată și creativă. Ele vor fi și pata de culoare de care avem nevoie câteodată. În funcție de personalitatea ta poți alege șosete colorate: uni, în dungi, argyle, cu buline sau alte imprimeuri geometrice.
Deasemenea, îți recomandăm ca șosetele albe să le păstrezi doar pentru activițățile sportive. În domeniul afacerilor vei fi aspru sancționat dacă vei purta șosete albe la costum sau la ținutele smart casual.