25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
left-legs
right-legs

Sugestii de alegere a pijamalelor in functie de sezon si stil



Pijamaua ideala este cea in care te simti cel mai confortabil. Dar nu poti trece cu vederea peste felul in care arata aceasta. Alegerea pijamelelor perfecte nu este atat de usoara, pentru ca se regasesc in multe modele, stiluri si culori. 

Pentru un somn linistit ai nevoie de o atmosfera potrivita, dar este important si ce alegi sa porti in pat. De la materialul din care este confectionata o pijama, pana la imprimeuri, fiecare detaliu conteaza.

Iata cum sa alegi si sa porti pijamalele in functie de model!

Pijamale de vara cu mesaje

Mesajele inscriptionate pe diverse piese vestimentare sunt in tendinte, de ce nu le-ai purta si pe pijamale? Daca te numeri printre cele care admira acest stil, alege una care sa contina un astfel de mesaj. Un mesaj romantic special care sa fie vazut de partenerul tau sau un text amuzant si jucaus, pot face ca pijamaua pe care o porti sa nu mai fie doar vestimentatia ta de noapte, ci si un mod subtil de a trasmite mesaje cu subinteles. Ideale pentru vara, pijamalele cu mesaje nu trebuie sa iti lipseasca din colectie! Gasesti si in magazinul nostru optiuni interesante in acest sens.



Pijamale colorate

Indiferent ca alegi pijamale colorate cu pantaloni scurti sau cu pantaloni lungi, te poti juca dupa cum doresti cu nuantele! Vei merge in fiecare seara la culcare cu zambetul pe buze, pentru ca, ceea ce purtam, chiar si in pat, ne influenteaza starea de spirit.

Pentru nopti cat mai relaxate si totodata pline de culoare, poti sa alegi o pijama cu bluza roz si pantaloni cu imprimeu floral sau un model care sa te duca cu gandul la copilarie, nu doar prin culoare, ci si prin animalutul imprimat pe bluza. Si tot vizavi de capitolul culori, n-ar trebui sa iti lipseasca din dulap o pijama rosie. Poti sa alegi un model provocator, dar si o pijama confortabila din bumbac iti va pune in valoare feminitatea.



Pijamale chic

O pijama chic se va remarca intotdeauna prin detalii. O combinatie speciala de culori, nuante pe alocuri inchise sau neutre si mici accesorii cum ar fi fundite satinate, dantela sau un decolteu generos al bluzei de pijama ori pantalonii foarte scurti si sexy sunt toate detalii pe care le putem regasi la o pijama chic, ideal de purtat de catre femeile cu atitudine, mereu sigure pe ele si pe calitatile lor. Si in acest sens avem propuneri interesante pe site!



Halate satinate

Halatele satinate nu lipsesc niciodata din arsenalul de mers la culcare al unei femei care stie sa mizeze intotdeauna pe puterea sa de seductie. Imbogateste-ti mereu colectia de halate satinate, cat mai fluide si diafane, pentru un look de zeita mereu la moda. Alege halate cu decupaje sexy, voal sau dantela brodata cu insertii florale.



Camasi de noapte

Chiar daca pijamalele au inlocuit treptat camasile de noapte, aceste piese vestimentare pentru dormit sunt foarte practice si comode si mai mult decat atat, revin in forta. Camasile de noapte le poti purta indiferent de sezon si poti alege atat modele cu maneca scurta, cat si cu maneca lunga. Simple, cu modele geometrice, imprimeuri florale sau animalute simpatice, camasile de noapte sunt o alegere perfecta pentru un somn odihnitor.  




Oricare ar fi alegerea ta, regasesti la Sosetaria modele diverse. Descopera in colectiile noastre stilurile tale preferate. 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos