28 MARTIE | 24h cu Transport Gratuit
28 MARTIE | 24h cu Transport Gratuit
left-legs
right-legs

Totul despre ciorapii compresivi şi burtiere

Te-ai întrebat ce sunt ciorapii compresivi, la ce te ajută, cât costă şi de unde pot fi cumpăraţi? Ai vrea să ştii ce tip de burtieră ţi se potriveşte sau, proaspătă mămică fiind, dacă te poate ajuta să revii mai repede la silueta pe care o aveai înainte de sarcină. Ne-am documentat puţin şi ne-am străduit să îţi răspundem la toate aceste întrebări.

La ce mă ajută ciorapii compresivi?

În primul rând, multe femei nu ştiu de existenţa ciorapilor compresivi. Nu ştiu că există aceste dresuri realizate din fibre rezistente care asigură o anumită presiune pe picioare și îmbunătățesc circulația sângelui. Ciorapii compresivi sau medicinali ajută la prevenirea şi ameliorarea simptomelor provocate de afecțiuni ale venelor, cum ar fi varicele și tromboflebitele. De asemenea, ciorapii compresivi ne pot ajuta să prevenim umflarea picioarelor. Dacă stai mult timp în picioare sau dacă eşti însărcinată, ciorapii compresivi îţi pot fi de folos.

Nu trebuie neapărat să suferi de o afecţiune pentru a folosi acest tip de dresuri. Dacă vrei pur şi simplu picioare mai odihnite şi mai “uşoare”, atunci trebuie măcar să le testezi.

 

Burtierele ne scapă de burtă?

Ce frumos ar fi să fie atât de simplu. Să fie suficient să purtăm timp de câteva săptămâni o astfel de burtieră, realizată din materiale mai dure, şi să ne “trezim” cu “pătrăţele” şi abdomene sculptate. Lucrurile nu stau chiar aşa, dar aceste burtiere ne pot fi de folos, atunci când vrem să ne modelăm silueta sau să accentuăm talia.

Cel mai des, burtierele sunt luate în calcul dupa sarcină, atunci când ne dorim să ne recăpătăm formele cât mai repede. Multe mămici apelează la centuri în acest scop. Centurile sunt, se pare, ceva mai specializate decât burtierele de care vorbim noi aici. Sunt realizate din materiale mai dure, care de obicei oferă o susţinere semnificativă, au un design mai special, sunt ajustabile şi, de obicei, aşa cum se întâmplă cu multe dintre produsele care se adresează mămicilor, au un preţ mai ridicat.

Deşi nu există studii clare care să dovedească faptul că burtierele sau centurile, fie ele şi foarte moderne, specializate şi bine realizate, ajută la obţinerea unui abdomen plat, sunt femei încântate de rezultatele obţinute după ce le-au purtat. Rezultatele depind mult prea mult de conformaţia, structura genetică a fiecăreia, de forma în care eram înainte de sarcină şi în care suntem imediat după, de obiceiurile alimentare, alăptat şi multe altele. Cu toate acestea, noi credem în echilibru, aşa că atât timp cât nu vorbim de un obicei sau o procedură invazivă, susţinem orice ne poate face să arătăm şi, implicit, să ne simţim mai bine.  Atât timp cât nu e vorba de o procedură agresivă, why not?

În astfel de situaţii, totuşi, cel mai mult susţinem şi recomandăm sportul, care, practicat cu regularitate, are cele mai bune şi eficiente rezultate.

Burtierele elegante. Not just for special occasions.

Merită să menţionăm în acest articol şi burtierele modelatoare sau slipul modelator. Acesta din urmă, dacă are o talie înaltă, aplatizează abdomenul, sculptează talia, este mult mai comod şi elegant decât o centură postnatală. Realizate din materiale elegante, dar suficiente de elastice şi dure încât să aibă şi efectele menţionate mai sus, burtierele modelatoare sunt o soluţie excelentă pentru evenimentele la care vrei să arăţi impecabil. Sunt şi modele pe care le poţi purta fără grijă pe sub rochii mulate, fără să fie nevoie să îţi faci griji cu privire la cute inestetice. Şi aici recomandăm burtierele sau slipurile modelatoare fără cusături.

Astfel de burtiere sunt disponibile în mai multe variante de culori, astfel că le poţi face “invizibile” pe sub ţinuta ta. Cea mai mare provocare când vine vorba de slipuri modelatoare este să alegi mărimea potrivită. O mărime prea mică va fi incomodă şi se va vedea pe sub haine, iar o mărime prea mare va fi ineficientă.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos