15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Transformă ciorapii de damă vechi. Două idei ingenioase

Pe prinicipiul „Nimic nu se pierde, totul se transformă”, ne-am gândit să vă ajutăm să vă reinventați garderoba. Mai exact, ciorapii de damă. Cu siguranță aveți cel puțin o pereche de dresuri sau de colanți pe care nu îi mai purtați. În loc să îi aruncați, mai bine îi transformați. Cum? Simplu. Aveți nevoie de o foarfecă, iar îndemânarea e opțională. În doar doi pași, vechii ciorapi pot deveni un top scurt simplu, în trend.


Sursa: youtube.com

Pasul 1. În cazul ciorapilor, trebuie să tăiați partea de jos. Dacă sunt dresuri care respectă forma piciorului, tăiați mai sus de călcâi, iar dacă sunt simpli și au doar întărituri la vârfuri, eliminați doar partea aceasta. În cazul colanților, lucrurile sunt mai simple, așa că putem sări acest prim pas. Scopul este să ajustăm dresurile astfel încât cracul să devină mânecă.

Pasul 2. Decupați o porțiune triunghiulară sau în „V” de câțiva centimetri chiar între noile mâneci, pentru a putea îmbrăca noul top, ca în imaginea de mai jos.


Sursa: youtube.com

Dacă nu sunteți adepta unui „crop top”, puteți reinventa dresurile cu niște imprimeuri vesele. Buline sau inimioare. Aveți nevoie de bandă adezivă, o vopsea potrivită pentru materiale textile, un burete (cum e cel pentru aplicarea fondului de ten) sau o pensula, un perforator obișnuit sau în formă de inimioară (sau puțină îndemânare, dacă nu ai perforator).

Pasul 1. Realizează cât mai multe dreptunghiuri din bandă adezivă și decupează sau perforează buline/inimioare în interiorul lor. Câte una sau două pentru un dreptunghi.

Pasul 2.Lipește banda pe ciorapii de damă.


Sursa: brit.co

Pasul 3. Aplică vopsea într-un strat foarte subțire peste decupaje. E important să nu pui multă vopsea pentru ca stratul de culoare să nu treacă prin dresuri sau să le lipească. Așteaptă să se usuce și mai aplică un strat pentru fixarea culorii.

Pasul 4. Îndepărtează banda adezivă.

Acum ai o pereche de ciorapi de damă mai veseli, perfecți pentru zilele gri din sezonul rece.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos