15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

TRENDURI: Colanţii pentru Sport Cuceresc Lumea Modei

În ultimii ani, un trend a cucerit podiumurile, revistele de modă, bloggeriţele şi nu numai: activewear. În traducere, ar fi vorba despre hainele pentru sport, piesele vestimentare pe care, în mod normal, le purtăm la fitness, în parc sau pe bicicletă. Aceste piese şi unele inspirate din aceste echipamente au devenit tot mai cerute (de exemplu, colanţii pentru sport), chiar dacă cei care le poartă nu sunt tocmai împătimiţi ai sportului.

Cererea tot mai mare a dus la o înmulţire a numărului de branduri care produc acest gen de haine şi încălţăminte. Până şi vedete precum Beyonce, Kate Hudson sau Rihanna şi-au lansat propriile linii de activewear, pe cont propriu sau în colaborare cu branduri consecrate, iar case de modă cu renume precum Missoni sau Balmain au lansat colecţii care au inclus haine sport.

Popularitatea acestor haine, care acum sunt purtate şi în cluburi, în restaurante, la şcoală sau la cafea, este întărită de un studiu realizat de Universitatea Victoria din Austrialia. Cercetarea arată că simplul fapt de a purta acest gen de haine este bun pentru sănătatea noastră pentru că deşi nu intenţionăm să facem sport, ne simţim mai motivaţi să fim activi şi să facem mişcare.

Aşadar, acum avem la dispoziţie nenumărate branduri care creează haine sport. Colanţii cu inserţii transparente sau cu imprimeuri originale au cucerit până şi modelele sau vedetele care apar fotografiate adesea purtându-Ie la cumpărături, la prânz, în oraş sau la cafenea. Surorile Kardashian sunt cunoscute pentru preferinţele lor vestimentare care includ adesea colanţi de sport şi pantofi comozi.

Adevărul este că nu e nimic mai confortabil decât o pereche de colanţi fără cusături sau pantofii sport pentru alergare. Colanţii coloraţi pot înveseli orice zi înnorată. Purtaţi cu un hanorac gri şi un rucsac cu design urban, pot deveni piesa centrală a oricărei ieşiri în weekend sau zile de şcoală.

Colanţii negri sunt mult mai versatili, pentru că pot fi purtaţi chiar şi cu pantofi stiletto. Pot fi asortaţi cu un tricou simplu alb sau o bustieră într-o nuanţă elegantă peste care poţi purta o geacă din denim sau un sacou negru, scurt. Nouă ne plac şi bustierele pentru sport care arată super cool dacă sunt purtate chiar şi cu blugi cu talie înaltă, plaforme sau bascheţi şi o şapcă de baseball.

Indiferent dacă vă plac nuanţele puternice, precum cele din ultima colecţie lansată de Rihanna în colaborare cu Puma sau alegeţi nuanţele neutre promovate de Kanye West în colecţiile create în colaborare cu Adidas, te vei îndrăgosti de confortul şi libertatea de mişcare pe care ţi le oferă aceste piese vestimentare. Să mai spunem şi că poţi găsi aceste piese, colanţi, bustiere sau tricouri, la preţuri accesibile?

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos