15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Ciorapi si dresuri mireasa

Produsele 1-11 (din 11)

Ciorapi si dresuri mireasa

Produsele 1-11 (din 11)

Ciorapi portjartiere sau cu banda adeziva

Pentru orice femeie, ziua nuntii este speciala si totul trebuie programat din timp pentru a nu da gres. In acest context, alegerea accesoriilor este esentiala, iar ciorapii de mireasa sunt printre acestea.

Cum trebuie sa arate dresurile de mireasa?

Daca trebuie sa cumperi dresuri de mireasa, alege un model delicat, elegant si, desigur, provocator! Acestia trebuie sa fie in armonie cu personalitatea si gusturile miresei, confortabili, de calitate si sa completeze armonios rochia de mireasa.

Ciorapii de mireasa pot fi albi sau negri, cu portjartier sau cu banda cu silicon, cu dantela in partea superioara, cu dunga sau cu diverse modele florale.

Ciorap cu banda adeziva

Daca esti domnisoara de onoare si nu stii cu ce cadou ai putea merge la petrecerea burlacitelor, poti lua in considerare o pereche de dresuri pentru mirese! Chiar daca mireasa mai are o pereche, va fi incantata sa stie ca are inca una de schimb - astfel va fi pregatita pentru eventualele accidente.

Ciorap cu banda - solutia ideala pentru o mireasa

Am vazut ca ciorapii pentru mireasa trebuie sa fie cat mai feminini si mai provocatori, iar ciorapii cu portjartier imitat sau cu banda sunt cea mai buna alegere! Nimic nu arata mai senzual decat o pereche de dresuri cu banda din silicon decorata cu dantela sau unul cu imitatie de portjartier!

Dresuri albe de mireasa

Chiar daca nu ridica la fel de multe probleme ca gasirea rochiei de mireasa, ciorapii albi sunt un accesoriu important pentru ziua nuntii! Mireasa ar trebui sa aiba cel putin doua perechi de dresuri albe de mireasa, astfel incat sa nu fie in incurcatura in cazul unui accident si poate opta pentru modelul cu banda de silicon sau pentru portjartiere de mireasa!

Pe langa faptul ca trebuie sa arate cat mai delicat si mai provocator, perechea ideala de ciorapi de mireasa trebuie sa fie confortabila! In magazinul nostru vei gasi mai multe modele de dresuri de mireasa, astfel incat sa poti alege exact ceea ce iti doresti!

  Produsul a fost adaugat in cos