26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
left-legs
right-legs

Cum coloram tinuta copilului

Orice parinte incearca sa exceleze la capitolul vestimentatie pentru copii. Nici articolele de baza, spre exemplu sosetele, ciorapii, nu lipsesc din preocuparea adultilor, ba mai mult decat atat acestea se aleg cu mare grija. In ultimii ani, producatorii de profil au devenit mai creativi si au colorat de-a dreptul gama de ciorapi si sosete pentru copii. Au devenit asadar accesorii stilate ce pot schimba o tinuta.

Rasfatate sunt desigur fetele, care pot purta dresuri colorate, cu diferite imprimeuri. In cazul baietilor propunerile se refera la sosetele care surprind cu printurile vesele. In orice caz, tinutele copiilor pot fi colorate si deloc banale. Pentru deliciul celor mici si celor mari, Sosetaria a pregatit o selectie de astfel de produse.

Ciorapi pantalon

Nu mai exista o restrictie privind timpul potrivit pentru a imbraca o fetita in rochita. Dresurile pot fi atat de groase incat sa asigure confortul termic. Asadar, fie vara, fie iarna, ciorapii colorati pot fi purtati. Alegerea din acest punct de vedere se refera la grosimea potrivita. In acest sens, la Sosetaria regasiti optiuni de minim 20 den si pana la 120 den. Nu degeaba sunt numiti ciorapi pantaloni.

Din punct de vedere al calitatii si confortului, trebuie spus ca astfel de ciorapi sunt rezistenti, din microfibra sau vascoza, ce da finete si senzatie placuta la purtare. Ciorapi de la Marilyn, Knittex spre exemplu se vor regasi in aceasta colectie.

Din punct de vedere al modelelor, astfel de ciorapi nu doar coloreaza tinutele, ci sunt realmente un punct de atractie. Pentru gusturi rafinate, clasice si usor conservatoare un model de tip jacard va fi potrivit. Bulinele, mereu la moda, pot fi si ele un print atractiv, potrivit oricarei tinute.

Din punct de vedere cromatic se poate spune ca lumea copiilor este automat asociata cu paleta curcubeului; culorile sunt mereu parte din preferintele celor  mici,  o altfel de expresie a veseliei varstei. In materie de dresuri culorile sunt farmecul unei tinute, asadar alegerea va tine cont de acest aspect. Albul, mereu o alegere buna, ar fi prea plictisitor sa fie simplu. Asadar decorate atractiv cu dungi, pisicute, flori, exista mereu un element de noutate care sa surprinda. Pentru optiuni mai simple, se va miza exclusiv pe culoare, iar in acest sens producatorii sunt la fel de generosi si propun la un model o varietate de culori, tonuri intense - roz, gri, albastru etc.

Colanti

Pentru perioada de vara mai ales, in combinatie cu pantaloni scurti, fuste sau rochite, colantii sunt o idee excelenta. Nu trebuie sa fie banali, mai ales daca joaca un rol in estetica tinutei. De aceea, Sosetaria propune variante de 40 den, in culori vibrante, cu detalii elegante. Pe principiul less is more colantii pot fi alesi in note de culoare intensa, pentru a fi pata de culoare in tinuta, fara modele. Oricand practici, colantii pot fi alesi in modele diverse spre a fi parte din tinutele fetitelor, mai ales ca se pot integra la articole vestimentare elegante sau casual.

Sosete

Nu in cele din urma si sosetele pot fi elemente surpriza la o tinuta de copil. Dupa cum ne-a obisnuit Nanushki cu modele de sosete atipice si fanteziste, acum si in varianta pentru copii exista varietate. Sunt deja celebre sosetele cu modele diferite, cu printuri neobisnuite si viu colorate.

O astfel de selectie de sosete pentru copii aminteste adultilor ca atunci cand isi imbraca copiii nu trebuie sa se rezume la simplu si ca articolele de baza pot fi oricand o posibilitate de a iesi din tipare. Stilurile de sosete si dresuri pentru copii sunt o moda de ultima ora, trenduri care fac deliciul oricui, atat a celor care ii poarta, cat si a celor care ii admira.

In colectiile de la Sosetaria gama pentru copii are un loc aparte. Descoperiti varietatea de optiuni aici.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos