17 - 23 IUNIE | 20% OFF la producatorul săptămânii
17 - 23 IUNIE | 20% OFF la producatorul săptămânii
left-legs
right-legs

Ciorapi compresivi, medicinali sau modelatori

Produsele 1-41 (din 57)

Ciorapi compresivi, medicinali sau modelatori

  • - 15%
  • 3+1 GRATUIT
  • - 20%
1 din 2

Produsele 1-41 (din 57)

Ciorapi si dresuri modelatoare

Daca vrei sa ai cu efort minim o silueta superba, perfect sculptata, ai ajuns unde trebuie! In aceasta categorie vei gasi mai multe modele de ciorapi compresivi medicinali sau modelatori care te vor ajuta sa iti pui perfect in evidenta talia si coapsele. Tot ce ai de faci este sa alegi modelul potrivit si sa il porti! Efectul este vizibil imediat!

Ciorapi compresivi - beneficii rapide!

Ciorapii compresivi sunt un fel de dispozitiv medical si, totodata, ciorapi modelatori. Daca ii vei alege pe cei cu talie inalta, vei putea sa fii sigura ca abdomenul tau va fi perfect plat si ca vei arata impecabil in orice rochie, chiar si in cele mulate pe corp!

Pe langa efectele estetice vizibile imediat, ciorapii compresivi, lungi sau scurti, previn varicele si inflamarea picioarelor si te vor ajuta sa te simti perfect intreaga zi.

Ciorapii compresivi - nu mai sunt un moft!

Indiferent daca ii vrei pentru sport, pentru a preveni varicele sau pentru a arata impecabil in noua ta rochie, ciorapii compresivi nu mai sunt un moft, ci o necesitate. Daca initial erau folositi doar de catre persoanele care sufereau de boli circulatorii sau de diabet si de pilotii de avioane, astazi ii poti purta si tu, daca vrei un efect modelator imediat!

In plus, acesti ciorapi imbunatatesc fluxul de sange din picioare si te vor ajuta sa te simti mai bine intreaga zi! Prin urmare, daca ai o munca de birou, stai multe ore pe scaun si ai probleme cu picioarele umflate, trebuie sa porti o pereche de ciorapi compresivi!

Stimuleaza recuperarea dupa o sesiune intensa de sport

Sosetele de compresie pana la genunchi, imbunatatesc circulatia la nivelul membrelor inferioare si reduc acumularea acidului lactic. Astfel, circulatia sangelui oxigenat este imbunatatita si muschii se recupereaza mai repede. Acesta este motivul pentru care multi sportivi poarta ciorapi de compresie in timpul antrenamentelor sau al competitiilor sportive.

  Produsul a fost adaugat in cos