17 - 23 IUNIE | 20% OFF la producatorul săptămânii
17 - 23 IUNIE | 20% OFF la producatorul săptămânii
left-legs
right-legs

Portjartiere si ciorapi / dresuri pentru portjartier dama

Produsele 1-32 (din 32)

Portjartiere si ciorapi / dresuri pentru portjartier dama

Produsele 1-32 (din 32)

Seturi lenjerie sexy cu portjartiere

Pe langa functionalitatea sa, portjartierul este o lenjerie sexy extrem de feminina si provocatoare pe care o poti purta cu succes atat la tinutele de zi, cat si la cele de seara sau de ocazie. Chiar daca poate parea complicat de purtat la inceput, in timp se va dovedi versatil si vei ajunge sa il adori!

In aceasta categorie vei gasi o gama diversificata si atragatoare de dresuri pentru portjartier si dresuri cu banda de silicon cu fixare pe coapsa. Ambele tipuri sunt practice, elegante si atragatoare si iti pot completa cu rafinament si stil tinute variate.

Portjartierul - combinatia sexy intre vintage si stil!

Indiferent daca vei alege un model de portjartier negru, ciorapi cu model, ciorapi plasa cu portjartier, un set de portjartiera si ciorapi de dama sau doar un dres pentru portjartier, poti sa fii sigura ca ai una dintre cele mai sexy accesorii pe care o femeie le poate detine!

Un accesoriu adorat de barbati, dar si de femei!

Distractive si pline de erotism, dresurile si protjartierele sunt accesorii vestimentare adorate imediat de barbati! De asemenea, pentru ca te vor face sa te simti increzatoare in puterea ta de seductie, vei ajunge sa le porti deseori, atat la tinutele de zi, cat si la cele de ocazie.

Prin urmare, daca vrei sa descoperi zeita din interiorul tau si sa te simti frumoasa, sexy si increzatoare, poarta portjartier! Acest lucru te va ajuta sa pastrezi constant legatura cu latura ta seducatoare si poti sa fii sigura ca, in ciuda faptului ca nu se vad, vei atrage multe priviri admirative pe strada.

Cu o pereche de portjartier si bikini negri poti face fata cu succes oricarei provocari vestimentare si ca vei da tinutei un plus de rafinament, eleganta si sexappeal! Alege sa le ai si tu in garderoba ta!

  Produsul a fost adaugat in cos