14 - 16 IUNIE | 20% OFF la accesoriile pentru suti
14 - 16 IUNIE | 20% OFF la accesoriile pentru suti
left-legs
right-legs

Povestea noastra

Frumusetea este dincolo de stiluri, trenduri sau gen.

Sosetaria este mai mult decat un magazin multibrand. Sosetaria inseamna, in primul rand, libertate de exprimare prin produse care iti imbraca perfect personalitatea si iti ofera, dincolo de aspect, puterea de a pasi mereu cu incredere spre obiectivele tale.

Fondat in anul 2008, brandul vine cu o abordare proaspata in stilul femeii moderne, care isi urmeaza instinctul, doreste sa se diferentieze si sa fie o reala inspiratie.

Pentru ca tu sa te simti increzatoare in orice moment.

Credem in puterea femeilor de a inspira si a actiona. Insa, suntem constienti de impactul pe care-l are tinuta potrivita, in atingerea potentialului maxim.

Misiunea noastra este aceea de a imbraca cat mai multe femei in incredere.

Magazinul online din Romania care reuneste zeci de producatori internationali de dresuri, sosete si lenjerie intima intr-un singur loc.

Onoram frumusetea fiecarei persoane in parte, prin modele unice si articole minimaliste, chiar sofisticate uneori, dar si prin incredere neconditionata. Stim ca produsele care ajung la tine, nu iti completeaza doar tinuta, ci reflecta modul in care te simti si actionezi. Tocmai de aceea, ne dorim sa ai parte de cat mai multe atingeri delicate.

Din 2021 te asteptam si in primul nostru showroom din Timisoara. Patrunde in universul dresurilor si sosetelor, solicita sfatul specializat al consilierului nostru, ridica-ti comanda plasata online sau achizitioneaza-ti direct produsele preferate.

 

 

  Produsul a fost adaugat in cos