26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
left-legs
right-legs

Cum să te măsori corect pentru a afla ce mărime porți la sutien?

Fie că te pregătești să-ți achiziționezi un sutien nou sau vrei să-ți actualizezi garderoba cu modele mai potrivite pentru tine, alegerea mărimii corecte a sutienului este esențială pentru confort și susținere adecvată. Cu toate acestea, potrivirea perfectă poate părea o provocare dacă nu știi cum să te măsori corect. În acest articol, îți vom oferi câteva sfaturi simple pentru a afla mărimea de sutien potrivită pentru tine, și ai nevoie doar de un centimetru flexibil la îndemână. Acesta ar trebui să fie moale și ușor de manevrat, iar masurătoarea făcută fără a purta sutien.

1. Măsoară circumferința de sub bust:

Pentru a determina circumferința de sub bust, poziționează centimetrul direct sub sânii tăi, la fel ca în imaginea de mai jos. Asigură-te că centimetrul este orizontal și confortabil strâns, dar nu prea strâns încât să te incomodeze. Rotunjește în sus rezultatul la cea mai apropiată valoare întreagă.

De exemplu:

Dacă obții între 71-75 cm, circumferința va fi de 75 cm;  

Dacă obții între 76-80 cm, circumferința va fi de 80 cm;

2. Măsoară partea cea mai voluminoasă a bustului (peste sâni):

Pentru a determina mărimea cupei, măsoară partea cea mai voluminoasă a sânilor, precum în poza de mai jos având grijă ca centimetrul să fie drept și să nu fie strâns prea tare. 

3. Calculează mărimea cupei:

Diferența dintre măsurătorile de la pasul 2 și pasul 1 îți va indica mărimea cupei. Fiecare centimetru înseamnă o mărime de cupă:

- Diferența de 12-14 cm corespunde cupei A.

- Diferența de 14-16 cm corespunde cupei B.

- Diferența de 16-18 cm corespunde cupei C.

- Diferența de 18-20 cm corespunde cupei D.

- Diferența de 20-22 cm corespunde cupei E.

- Diferența de 22-24 cm corespunde cupei F.

De exemplu:

Dacă la pasul 2 ai obținut 95 cm, iar la pasul anterior 80 cm, diferența acestora va fi de 15 cm care se încadrează la cupa B.

4. Combină circumferința bustului cu mărimea cupei:

Acum ai circumferinta și mărimea cupei, care, combinate, vor determina mărimea corectă a sutienului. De exemplu, dacă circumferința este 75 cm și mărimea cupei este B, vei purta un sutien cu mărimea 75B.

Este important să ai în vedere că dimensiunea sutienului poate varia în funcție de brand și model. Prin urmare, încearcă diverse mărimi și stiluri pentru a găsi cea mai potrivită pentru tine.

Pentru a te simți încrezătoare și confortabilă în fiecare zi, potrivirea corectă a sutienului este esențială. O măsurare corectă îți va permite să găsești modele care să-ți pună în valoare formele și să-ți ofere susținere optimă. Urmează sfaturile noastre simple pentru măsurarea corectă și bucură-te de confortul unui sutien potrivit pentru tine!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos