left-legs
right-legs

Cei mai doriţi ciorapi de damă. Ce purtăm în această primăvară?

Primăvara vine cu mai mult soare şi bună dispoziţie, motiv pentru care începem să facem schimbări şi în garderobă. Ciorapii de damă rămân o piesă de rezistenţă şi în acest sezon, iar dacă e să ne luăm după ce propun designerii renumiţi, vom putea purta dresuri chiar şi cu sandale.

Ca de obicei, moda satisface toate gusturile, iar colecţiile pentru sezonul Primăvară/Vară 2017 nu fac excepţie. Fie că îţi plac modelele şi materialele preţioase sau culorile îndrăzneţe şi imprimeurile jucăuşe, vei fi mulţumită să afli că sunt opţiuni pentru fiecare dintre aceste preferinţe. Sunt şi câteva piese clasice, cum ar fi jambierele, care rămân în vogă, aşa că nu te grăbi să le împachetezi şi să le pui deoparte încă.

 

Ciorapi de damă + sandale

Ciorapii de damă purtaţi cu sandale pot fi consideraţi o greşeală de stil (desi, în ziua de astăzi, oare mai există faux pas-uri atât de bine definite ca pe vremuri?), însă designerii unor case de modă celebre precum Balenciaga (foto), Céline sau Altuzarra au propus chiar dresuri negre cu sandale pentru sezonul Primăvară/Vară 2017.

Aşadar, nu trebuie să ne mai facem griji că va arătă ciudat această combinaţie. Dacă totuşi nu eşti pregătită pentru ciorapi de damă semi-transparenţi purtaţi cu sandale de lac, profită de aceste zile cu seri mai răcoroase şi încearcă dresuri mate cu sandale.

Şosetele peste genunchi, forever a trend

Jambierele sau şosetele peste genunchi sunt deja o piesaă clasică în garderoba oricărei fashioniste. Sunt confortabile, ne ţin de cald şi de câteva sezoane sunt pe val. Tommy Hilfiger sau Marc Jacobs propun acest tip de şosete pentru un look mai copilăresc, jucăuş, dar sexy.

Ne plac mult creaţiile semnate Marc Jacobs care, pentru vara acestui an, a gândit jambiere în culori puternice şi cu aplicaţii. Noi am adăuga o pereche de pantaloni scurţi din denim sau o rochie scurtă din acelaşi material pentru ieşirile din weekend.

Colanţi preţioşi

Colanţii au devenit un fel de piesă centrală a garderobei femeilor active. Sunt comozi şi simplu de întreţinut, aşa că designerii vor să îi purtăm şi în ocazii mai elegante. Aşadar, au propus pentru acest sezon colanţi realizaţi din material preţioase precum catifeaua sau dantelă.

Dacă peste săptămână, la muncă sau la şcoală, alegi să porţi colanţi simpli, negri, seara şi în weekend, alege o variantă mai glam şi nu uita de tocuri şi de ruj.

Ciorapii plasă

Rămân în continuare populari, datorită postărilor nenumărate de pe reţelele de socializare în care bloggeriţele şi divele autohtone sau de peste ocean îi poartă în diverse combinaţii.

Ciorapii plasă au trecut din sfera accesoriilor sofisticate şi provocatoare în cea urban cool, în care sunt purtaţi pe sub blugi, dar totuşi la vedere. În sezonul de iarnă, i-am văzut adesea asortaţi la fuste din piele sau rochii din catifea.

Ciorapii de damă cu imprimeuri

Fie că sunt fluturi, flori, broderii fine sau imitaţie de jambiere sau portjartiere, ciorapii de damă cu imprimeu sunt de câteva sezoane în vogă şi nu par că vor pleca undeva curând.

Trebuie doar să îţi alegi modelul preferat şi să te asiguri că nu exagerezi cu accesoriile sau imprimeurile şi culorile hainelor pe care le asortezi cu acest dresuri.

Foto: Vogue (vogue.com, vogue.fr), Chantal Thomass (chantalthomass.com), Micah Gianneli (instagram.com/micahgianneli)

 

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos