26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
left-legs
right-legs

Cinci articole sexy sub 50 de lei pentru vara asta

Vara ne permitem sa visam mai mult, sa radem mai mult si sa ne jucam mai mult cu garderoba. E bine stiut faptul ca vara e anotimpul tinutelor senzuale si de aceea ne-am gandit alcatuim o lista scurta cu cateva  recomandari de shopping pentru care nu va fi nevoie sa spargeti pusculita (mai ales ca se apropie concediul).

Colantii basic


Nu v-ati fi asteptat sa gasiti colantii in acest top, nu? Ei bine, noi nu am fost niciodata de parere ca aceasta piesa vestimentara trebuie rezervata exclusive pentru a fi purtata la sala de sport sau acasa. O pereche de colanti bine aleasa poate inlocui pantalonii, mai ales daca vrei sa obtii un look casual, dar sexy.

Colantii negri, cu talie inalta, au prioritate si demonstreaza teoria noastra, mai ales in combinatie cu un maieu clasic alb sau un crop top negru.

 

Ciorapii plasa

Au trecut demult din categoria “prea sexy pentru strada” in categoria “indispensabili pentru o fashionista”. Ciorapii plasa de calitate au un atuu extrem de important: ofera fermitate copaselor. De aceea, vedeti multe artiste care nu se despart de ei pe scena.

 

Beyonce sau Jennifer Lopez sunt doar doua dintre divele care prefera sa poarte ciorapi plasa la aproape toate spectacolele. Aceasta piesa vestimentara arata minunat si combinata cu pantalonii scurti din denim sau o fusta din piele, mai ales ca ne aflam in perioada festivalurilor de muzica.

Jambierele

De ce jambiere? Pentru ca sunt “all-season”. O pereche de jambiere din bumbac pot fi purtate atat vara, cu pantaloni scurti, cat si iarna, primavara sau toamna.

 

Ciorapii cu banda adeziva

O piesa senzuala, clasica. In functie de preferintele tale, pot fi romantici, provocatori sau practici. Dresurile cu banda adeziva sunt varianta moderna a portjartierului.

 

Portjartierul alb

Nu mai e demult o piesa “bridal”. Portjartierul alb e un accesoriu sexy si provocator, care poate fi inclus foarte usor intr-o tinuta de vara.

Poate sa arate senzational pe sub o rochie inflorata, o fusta conica sau peste un tricou casual. Nimic nu e interzis in moda.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos