26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
left-legs
right-legs

Sfaturi pentru iarna 2018-2019: cum porti dresurile

Reprezinta o piesa de baza in garderoba oricarei femei, indiferent de anotimp. Cand temperaturile incep sa scada insa, dresurile trebuie alese corespunzator, in asa fel incat sa fie confortabile, sa se asorteze cu tinuta aleasa si in acelasi timp sa ofere si protectie termica atunci cand temperaturile scad drastic.

Daca primavara si vara ai de obicei mai multe optiuni atunci cand vrei sa faci combinatii vestimentare indraznete, afla ca nici in sezonul rece nu ar trebui sa ai retineri in acest sens. Poti “colora” foarte usor un outfit, chiar daca este compus majoritar din haine ceva mai groase. Vedetele sezonului rece devin in acest fel dresurile, care pun in evidenta feminitatea, accentueaza formele, le contureaza si chiar mascheaza mici imperfectiuni.

Inainte de a porni cautarile, trebuie sa afli insa cateva lucruri:

- Grosi sau subtiri? Cel mai probabil vei inclina catre prima varianta, datorita temperaturilor joase. Va trebui astfel sa alegi dresuri si ciorapi ce au 80 DEN sau chiar mai mult, daca iti doresti ca purtarea lor sa insemne si protectia termica pe care o cauti.

- Alege marimea potrivita! Nu iti doresti nici sa cada de pe tine, dar nici sa formeze cute care iti vor strica in totalitate outfit-ul, prin urmare asigura-te ca iti stii masura si alege in consecinta.

- Ciorapii sau dresurile nu sunt colanti! Risti sa creezi un outfit pur si simplu ridicol, daca alegi sa porti dresuri cu o bluza tip rochita. Pentru o asemenea combinatie sunt mai potriviti colantii.

Cum porti dresurile?

Pentru a-ti raspunde la aceasta intrebare ai nevoie de un cumul de factori: trebuie sa scoata tinuta pe care o porti din anonimat, trebuie sa tina de cald si trebuie sa ofere confort. In rest, e la libera ta alegere sa alegi combinatii de culori, modele si texturi.

Alege sa fii mai “colorata”

Nu vei da gres daca vei alege sa te asortezi corespunzator, insa mai poti iesi uneori din tipare, din banal. O tinuta in tonuri de gri sau in care predomina negrul se potriveste perfect cu dresuri de culoare violet sau portocaliu. In egala masura insa poti alege si ceva care sa atraga privirile, dintr-o sfera cromatica aparte sau - de ce nu? - poti opta pentru ciorapi cu imprimeuri haioase.

Griul si negrul sunt intotdeauna optiuni care se asorteaza bine cu ciorapii clasici. Poti iesi insa din sfera banalului atunci cand vei alege o bluza sau o rochie intr-o culoare ceva mai indrazneata, cu dresuri asemenea.

Foloseste-te de modele si/sau imprimeuri

Din fericire, din acest punct de vedere ai la dispozitie nenumarate optiuni. Fie ca alegi dresuri tip plasa, cele cu DEN mare si opace ori dresuri cu modele, iti poti pune in valoare feminitatea atat in tinute de zi cu zi cat si in cele in care ai nevoie de un plus de eleganta. Desigur, vremea si temperaturile de afara au un cuvant de spus in acest caz - asigura-te ca vei alege ciorapi care nu te vor face sa tremuri de frig, ci suficient de grosi pentru a-ti oferi confortul termic cautat. Pe de alta parte, ciorapii colorati sau cu imprimeuri nu trebuie purtati gresit - unele dresuri sunt considerate nepotrivite odata ce ai depasit o anumita varsta, prin urmare alege in consecinta - cu siguranta nu iti doresti sa iti incarci tinuta prea mult.

Dresuri si jambiere - o combinatie reusita si confortabila

Cand iarna isi intra pe deplin in drepturi, pentru a te feri de temperaturile joase poti sa optezi pentru o asemenea combinatie. Poti purta jambierele peste dresuri (este vorba despre acele sosete peste genunchi), acestea fiind aliatul ideal atunci cand te confrunti cu vremea friguroasa de afara. In ceea ce priveste modelele si imprimeurile, nu trebuie sa te limitezi - optiuni ai la dispozitie suficiente.

Verifica gama noastra de produse si gaseste ciorapii si dresurile care te vor insoti in aceasta iarna, numai pe Sosetaria.ro!

 

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos