26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
left-legs
right-legs

Silueta PERFECTĂ? FUNDULEȚ mai ridicat?

De câte ori nu li se întâmplă femeilor să-și admire ținuta în oglindă și să nu vadă ceva ce le supără: o cută apărută din senin, cureaua nu stă la locul ei, pantofii aleși nu prea merg, ca stil, cu hainele... sau mai rău, se vede celulita sau a apărut un colăcel nedorit la încheierea pantalonilor, care anul trecut în iarnă veneau perfect! Cu siguranță, inconvenientele de tipul ultimelor două sunt greu de îndreptat în cele 5 minute în care trebuie să fii gata să ieși pe ușă. Soluția rapidă e chilotul-pantalon modelator din secțiunea ciorapilor medicinali, care modelează silueta perfect. Avem așa:



1. Marilyn New Body este un ciorap-chilot de modelare cu talie înaltă, construcția specială oferindu-vă o înfățisare impecabilă.

Talia înaltă și prelungirea pe picior fac invizibilă purtarea.

Modelează silueta dvs. prin benzile speciale cu efect depush-up și prin benzile cu întaritură pt subțierea soldurilor și aplatizarea abdomenului.

Banda siliconată de sub bust asigură o fixare perfectă.

Mărimile 2,3 și 4 au clin subțire și cusătură confortabilă.
Mărimea 5 are clin întărit și pe spate. Grosime: 140 den, perfecți pentru această vreme!

2.  Ciorapi pantalon cu efect de slăbire. Ciorapul Slim este impregnat cu microcapsule ce conțin substanțe naturale active. Acest tratament brevetat se eliberează pe piele puțin câte puțin, doar când intră în contact cu aceasta. Microcapsulele conțin:


  • cafeină, care facilitează arderea grăsimilor;

  • ulei de luffa, pentru îmbunătățirea elasticității pielii

  • unt de Shea, cu efecte de regenerare a țesuturilor

  • extract din semințe de dovleac, bogate în acizi grași polisaturați


Pentru un efect vizibil și garantat este necesar ca tratamentul să dureze minim 21 zile. Produsul a fost atent studiat și supus la teste clinice și dermatologice. Tratamentul rezistă la 6 spălări (cu detergent sau săpun neutru).

Sună bestial, nu? Să vedeți cum arată îmbrăcat, nimeni n-o să bănuiască ce aveți pe sub haine!

3. Chilot modelator cu efect push-up!  inalta si sustine sezutul, aplatizeaza abdomenul , reduce soldurile si pulpele. Pentru a obtine forma perfecta pe care o doresti.

Dacă te-am făcut curioasă, poate ai dori să vezi și restul ciorapilor medicinali, cu efectele lor! :)

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos