26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
left-legs
right-legs

Tendintele portjartierelor – cum sa le porti ca sa nu dai gres?

Sexy, provocator, incitant si extrem de feminin! Acestea sunt cuvintele care definesc unul dintre acele obiecte vestimentare care a revenit discret in atentia fashionistelor si pare ca va castiga popularitatea ce o avea si odinioara, mai exact portjartierul.

Ei bine, acesta a urcat, iarasi pe treapta celor mai hot trenduri, dupa ce a fost piesa de rezistenta in afisarile mai multor celebritati. Mai lat sau mai subtire, cu detalii sclipitoare sau simplu, retro sau modern, micutul obiect vestimentar intim se intoarce incet si sigur in dressingurile doamnelor si domnisoarelor care nu au nicio teama de a-si exprima senzualitatea.

Popularitatea sa a avut putin de suferit atunci cand ciorapii cu talie au devenit prezenti pe piata, fiind considerati mai confortabili, simplu de purtat si asigurau discretie purtatoarei. In acest timp, femeile nu s-au mai orientat catre purtarea portjartierelor decat la ocazii deosebite sau aniversari cu carcater personal specifice oricarui cuplu. Iata insa ca stilul specific anilor 50' s-a reintors cu o explozie de feminitate, iar tu trebuie sa inveti sa il adaptezi corespunzator.

Pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos, acest accesoriu vestimentar ramane un mister care este demn de admirat doar in fotografiile de inspiratie vintage, dificil de purtat sau chiar incomod in realitate. Lucrurile nu arata chiar asa pentru ca daca vei urma cateva sfaturi practice legate de stilul si modul in care sa il porti, ar putea deveni chiar piesa favorita pentru tinuta ta de zi cu zi.

Opteaza pentru portjartierul in talie!

Categoria de portjartiere este una mai larga din punct de vedere al modului de asezare pe corp, insa rolul ramane vesnic acelasi, de a nu permite alunecarea dresului. Unele modele sunt mai inguste, fiind doar cateva elastice ajustabile, in timp ce altele sunt foarte late, ajungand pana aproape de sutien, precum un corset. Varianta de mijloc este cea mai recomandata femeilor care pun accentul pe confort si siguranta in ceea ce priveste purtarea dresului.

Revistele de moda ilustreaza, cel mai adesea, fotografii in care portjartierele se poarta pe solduri. Este adevarat ca din punct de vedere estetic, acest model creeaza un efect wow, insa poate fi purtat pe o durata mai scurta pentru a nu deveni prea incomod.

Renunta la ciorapii cu banda adeziva!

Portjartierul trebuie sa fie purtat doar cu dresuri speciale care nu au un alt sistem de sustinere. Multe femei tind sa utilizeze ciorapii cu banda adeziva in asociere cu portjartierele, fapt care este unul total gresit, deoarece clamele unui portjartier nu pot fi prinse peste banda de silicon care este una destul de groasa, riscand sa le strice. Dresurile speciale pentru portjartier sunt solutia ideala, mai ales ca sunt foarte fine si elegante.

Alege portjartierele de calitate!

Rezistenta si confortul unui portjartier este dictat de materialul din care este realizat. Tocmai din acest motiv, magazinul nostru se centreaza pe branduri de calitate in materie de portjartiere sau orice alte produse similare. Acestea asigura o sustinere puternica, dar si o rezistenta care trece cu succes testul timpului. De asemenea, gama de ciorapi special destinata utilizarii cu portjartierul este definita de indeplinirea unor standarde esentiale privin calitatea si rezistenta impotriva deteriorarii sau degradarii.

Indrazneste sa te orientezi catre modelele care te reprezinta si te fac sa te simti mai feminina! Ai la dispozitie o colectie vasta din care poti sa alegi, de la cele mai fine cu detalii din dantela pana la cele mai provocatoare care iti pot completa orice tinuta!

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos