left-legs
right-legs

TRENDURI TOAMNĂ-IARNĂ 2015: CE DRESURI PURTĂM

Un lucru e sigur. Sezonul acesta, dresurile, șosetele și jambierele au revenit în forță. Vestea e bună e că se poartă mai multe modele și culori, astfel că vei găsi cu siguranță varianta potrivită pentru tine.

Vă amintiți cu siguranță părerile criticilor de modă din februarie, atunci când pe podiumurile din Paris, Londra, Milano și New York au fost prezentate colecțiile pentru toamnă iarnă 2015/2016. Dacă nu, aveți noroc cu noi. Ne-am gândit să recapitulăm puțin cele mai bine primite idei ale designerilor în ceea ce privește ciorapii.

Jambiere

Jambierele nu mai sunt demult doar pentru elevele de gimnaziu. Acestea sunt versatile și ușor de purtat. Le-am văzut la prezentările Tommy Hilfiger, Rachel Zoe sau See by Chloé. Mai mult, stiliștii recomandă să purtăm dresuri plasă sau normale peste care să tragem fără teamă șosetele peste genunchi. Chic și călduros. De probat!

Ciorapi plasă

Printre cele mai populare modele pentru acest sezon este cel prezentat de Proenza Schouler. Noul tip de ciorapi plasă, cu ochiuri mari. Cu toate acestea, modelul clasic, nude nu și-a pierdut din farmec, așa cum am vazut la Jill Stuart.

Dresuri extravagante

Brodați, cu cristale aplicate sau strălucitori. Badgley Mischka a prezentat dresurile cu broderii și iz retro, în timp ce Rebecca Minkoff și Nicole Miller au scos la înaintare noul tip de broderii. În colecția Versace, dresurile mate au fost imprimate cu logo-ul casei de modă.

Buline

Bulinele au fost mereu un imprimeu clasic extrem de îndrăgit. Diane von Furstenberg a trimis pe podium modele cu dresuri negre semi-transparente și cu buline de mici dimensiuni pe sub o rochie albă. Contrar așteptărilor, rezultatul a fost o ținută foarte feminină.

Ciorapi colorați

Multă culoare am văzut la show-ul Tommy Hilfiger, unde modelele au purtat dresuri mate, texturate în nuanțe închise, cum ar fi vișiniu sau marsala. Culoare am văzut și la Anna Sui sau Honor, unde dresurile mate movulii au fost purtate cu rochii ample de seară din mătase. Ciorapii colorați înveselesc orice zi gri de toamnă.


Modelele au purtat șosete, jambiere sau dresuri de diferite grosimi, texturi sau culori. De altfel, se pare că e pentru prima dată după foarte mulți ani când dresurile au acaparat sezonul de toamnă/iarnă.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos