18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
left-legs
right-legs

Ce tip de ciorapi trebuie să porți când te încalți cu sandale

Poartă sandalele cu stil. Încearcă ciorapii cu vârf decupat

Combinația sandale-dres a revenit în tendințe. Dar nu oricum, ci cu ciorapii cu vârf decupat. Învață acum cum să îi porți cu stil la sandale.

Știi că vara s-a instalat complet, atunci când nevoia și dorința de a purta rochițe devin din ce în ce mai mari. Și pentru ca ținutele tale să fie cât mai lejere și asortate, sandalele sau pantofii cu vârf decupat sunt pregătiți să întoarcă toate privirile. 

Dar cum faci să-ți pui în evidență picioarele, oferindu-le și confort în același timp?

O pereche de dresuri ar putea să-ți ofere soluția potrivită. Te gândești deja la întăritura de la degete? Știm că pentru încălțămintea cu vârf decupat aceasta este o greșeală de fashion pe care nu ți-o poți ierta. Însă, stai fără griji. 

Pentru zilele de vară cu stil ai la îndemână varianta ciorapilor cu vârf decupat, care se potrivesc perfect cu o pereche de sandale elegante. Și că tot vorbim despre apariții memorabile, citește mai multe despre modele de ciorapi pentru ținute senzaționale.

În felul acesta îți poți etala și pedichiura delicată, iar picioarele tale vor arăta impecabil și se vor simți confortabil pe toată durata zilei. Pentru începutul anotimpului cald, când încă pielea nu a luat contact cu soarele arzător, o pereche de ciorapi de vară bine aleasă te ajută să îi oferi o nuanță mai închisă, dar în tonul pielii tale, care amintește de bronzul natural.

Hai să vedem care sunt avantajele pe care le aduc aceste dresuri inovative. Pregătește-te pentru sezonul feminității așa cum se cuvine. 

Fii în tendințe cu ciorapii cu vârf decupat

Apăruți recent, acești ciorapi sunt soluția perfectă pentru momentele în care vrei să încalți o pereche de sandale, iar picioarele tale să întoarcă toate privirile. S-a terminat perioada în care întăritura dresurilor clasice strica outfiturile cochete.

De ce să porți dres pe sub rochie? Simplu:

  • pentru că ajută piciorul să nu mai alunece în sanda sau pantof fără vârf;

  • piciorul tău arată mai elegant atunci când este învelit într-un strat subțire de ciorap;

  • oferă eleganță oricărei ținute;

  • rochia nu se mai lipește inestetic de picior;

  • matifiază piciorul în cazul transpirației cauzate de căldura din anotimpul estival.

Ciorapii cu vârf decupat arată, practic, ca o pereche de dresuri clasice, pe care le porți cu drag alături de ținutele preferate. Doar că, partea din față, de la degete, care de obicei este confecționată dintr-un material puțin mai rezistent și de o culoare mai închisă, lipsește.

Ei sunt finisați cu o bandă finuță, care se așază între degete, făcând trecerea de la dres către vârful piciorului foarte discretă. Aceste dresuri există pe mai multe grosimi, de la 8 den până la 20 den., deci te bucuri în continuare de același confort la purtare. 

Și pentru că detaliile contează, cusăturile fine ale ciorapului se aplatizează complet atunci când îi întinzi pe corp.

Ești pregătită să te asortezi, până la cel mai mic detaliu, cu o pereche de ciorapi cu vârf decupat? Mai jos ți-am pregătit un scurt ghid despre cum să îi alegi pe cei potriviți pentru tine.

Cum alegi ciorapi cu vârf decupat care să te pună în evidență?

Fusta pană sau rochia pentru evenimentul din weekend au nevoie de o completare discretă. Alege dresuri cu vârf decupat pentru a putea purta cu încredere sandalele preferate. Ți-am pregătit câteva ponturi întrucât ciorapii pentru care optezi, să fie aleși corect. Distruge miturile despre ciorapi care s-au dezvoltat în timp și fii mereu cochetă.

#1. Fii atentă la nuanță!

Atunci când vine vorba despre dresurile perfecte, nuanța este un aspect crucial. Doar nu vrei ca picioarele tale să fie dezavantajate de o pereche de ciorapi într-o culoare prea închisă pentru pielea ta. În special, în cazul dresurilor cu vârf decupat, trebuie să cauți o nuanță cât mai apropiată de tonul pielii tale.

Nimeni nu va ști că porți dresuri, dacă ai învățat să-ți alegi nuanța potrivită. Trecerea dinspre cusătura ciorapilor către degete este insesizabilă cu dresurile nude. Recomandarea noastră este să îți analizezi bine pigmentul pielii. 

Dacă acesta este bronzat, alege nuanțele mai închise (tan, bronz). Dacă nuanța pielii este mai puțin bronzată, optează pentru culoarea Natural. Iar dacă pielea este albă sau mai pală, mergi pe nuanțe de Nude, Pudra.

#2. Mărimea potrivită te face fericită.

Pentru ca aspectul ciorapilor să se mențină impecabil pe silueta ta, este nevoie să acorzi o atenție deosebită mărimii. Atunci când sunt prea mici, riști ca dresurile să coboare și să creeze un disconfort în partea superioară. Iar dacă sunt prea mari, vor forma cute inestetice la genunchi sau glezne.

Mărimea potrivită este absolut necesară, întrucât ciorapii cu vârf decupat să se așeze așa cum îți dorești între degete, și să rămână insesizabili în timpul purtării. 

Dacă nu ști exact ce mărime porți, este recomandat să apelezi la consilierul de vânzări, pentru a evita achiziția unei mărimi nepotrivite.

#3. Acordă atenție ciorapilor tăi - în funcție de grosimea acestora

Multe femei s-au confruntat, măcar o dată, cu momentul în care au vrut să îmbrace o pereche de dresuri, iar ele se rupeau exact când aveau mai mare nevoie de ele. Pentru a evita situațiile asemănătoare, te sfătuim să cumperi ciorapi de calitate, cusuți cu materiale rezistente, indiferent de densitatea lor. 

Desigur că dresurile foarte subțiri sunt mai pretențioase și trebuie să fii mai atentă cu ele. Dar dacă ai grijă să le îmbraci ușor, cu siguranță te vei bucura de eleganța lor pentru o perioadă îndelungată. 

Aceste dresuri se găsesc și pe grosimi de 8 den, dres față de care trebuie să ai foarte mare grijă la îmbrăcare deoarece este ca un second skin. Dresurile de 15 den sunt o idee mai rezistente, dar și acolo trebuie avut grijă.

Sursa: https://ro.pinterest.com/pin/337277459597722181/

Rafinament în orice anotimp cu ciorapii cu vârf decupat

Fii și tu precum vedetele care deja au optat pentru dresurile cu vârf decupat. În engleză, ele se numesc toeless. 

Ciorapii fără degete sunt deja la mare căutare printre femeile care își doresc să arate impecabil cu orice ocazie. Simte-te liberă să defilezi în outfiturile preferate, fără ca picioarele să-ți alunece în sandale.

Poartă tocuri decupate  și ciorapi care să îți îmbrace piciorul într-un strat de rafinament. Firul subțire, dar rezistent din care sunt confecționate dresurile toeless este aproape insesizabil pe pielea ta catifelată.

În magazinul nostru ți-am pregătit ciorapi cu vârf decupat, pe care să îi accesorizezi la orice rochiță de vară. Încearcă și ciorapi plasă pentru un efect vizual spectaculos. În portofoliul nostru avem diverși producători, atent aleși, cu o ofertă potrivită pentru mai multe plaje de clienți. Încearcă-i și bucură-te de confort la fiecare purtare. Uită de dresurile care se rup imediat ce le scoți din ambalaj.

Fii încrezătoare în fiecare zi, cu ciorapi adaptați zilelor toride, în care pielea picioarelor are nevoie să fie pusă în lumină.

Aruncă o privire prin catalogul nostru și descoperă cele mai noi șosete vesele și elegante. Asortează-ți ciorapii cu personalitatea și cu siguranță vei obține o ținută remarcabilă.

Dacă vrei o sursă de inspirație pentru outfituri memorabile, citește și blogul nostru despre ciorapi.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos