18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
left-legs
right-legs

CUM ALEGEM LENJERIA MODELATOARE?

Vă amintiți momentele acelea în care ați îmbrăcat rochia preferată pentru a lua parte la un eveniment, însă ținuta nu arăta așa cum v-ați dori? V-ați fi dorit să aveți talia evidențiată sau abdomenul plat, însă nu mai e timp pentru o dietă sau vizite la sala de spot. Soluția la îndemână se cheamă lenjerie modelatoare sau ciorapi modelatori.

Aceste produse vă pot ajuta dacă aveți câteva kilograme în plus sau dacă vreți să fiți sigure că rochia strâmtă va arăta perfect și veți avea o siluetă elegantă, grațioasă. Trebuie să știți că această lenjerie modelatoare vă ajută să aveți forme frumoase și să evitați aparițiile de prost-gust.

Câte tipuri de lenjerie modelatoare există?


Există diferite modele de lenjerie modelatoare, pentru mai multe tipuri de siluetă, pentru a veni în ajutorul a cât mai multe femei. Astfel, puteți găsi chiloți de modelare cu talie joasă sau talie înaltă, fără cusături care nu sunt vizibili pe sub rochiile/fustele strâmte, din materiale subțiri sau chiloți tip pantaloni scurți care strâng și coapsele.

Incercati tipurile de lenjerie modelatoare de la Sosetaria

Ce tip de lenjerie modelatoare să aleg?


Atunci când alegeți un model de lenjerie modelatoare, trebuie să luați în calcul și ținuta pe care vreți să o purtați, dar și silueta dumneavoastră și efectul pe care doriți să îl obțineți. Dacă doriți un efect pentru talie și abdomen, atunci puteți alege un slip clasic, decupat ca un chilot obișnuit, dar cu talie înaltă. Dacă vreți să obțineți coapse mai ferme, atunci optați pentru lenjeria tip pantaloni scurți. Dacă vreți un efect pe toate aceste porțiuni, atunci alegeți un model care să acopere coapsele, dar și abdomenul și talia.

Mărimi și culori la lenjeria modelatoare


Mărimea este și ea importantă atunci când vă alegeți articole de lenjerie modelatoare. Nu optați pentru mărimi mai mici, pentru "a spori" efectul. De obicei, efectul va fi contrar așteptărilor sau veți constata că slipul e prea strâmt și incomod. Alegeți mărimea pe care o purtați de obicei la haine, iar dacă încă nu sunteți sigură cu privire la acest aspect, contactați un reprezentant al magazinului pentru consultanță.

Culoarea contează atunci când alegem modelele de lenjerie modelatoare și pentru asta trebuie să ne orientăm în funcție de ce vom purta. Un slip negru nu va arăta bine pe sub o rochie albă, de exemplu. De obicei, lenjerie modelatoare se găsește în alb, negru sau bej/nude. Aceasta din urmă este varianta cea mai fericită, dacă nu vreți să cumpărați trei perechi, în culori diferite. Fiind o nuanță asemănătoare pielii dumneavoastră, devine invizibilă.

Ce trebuie să mai știu?


Un aspect important atunci când vorbim de lenjerie modelatoare este că nu veți slăbi. Multe persoane consideră că dacă poartă des aceste piese, efectul se va vedea și pe cântar. Fals. Slipul sau ciorapii modelatori sunt destinați pentru a fi purtați perioade scurte de timp și pentru un efect estetic. Multe tipuri de lenjerie modelatoare strâng foarte bine talia și coapsele, motiv pentru care nu se recomandă o purtare prelungită.

Vedete ca Beyoncé, Jennifer Lopez, Eva Longoria sau Kim Kardashian poartă regulat astfel de lenjerie modelatoare. Cele mai populare sunt modelele tip pantaloni scurți, cu talie înaltă, bej/nude. Le găsiți și la noi. Șosetăria are disponibile și modele tip slip, mai decupate sau fără cusături. Acest tip de lenjerie este creată pentru a fi nu doar eficientă, ci și atrăgătoare.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos